VTech speelgoedauto's

1 Resultaat
Nieuwste collectie

1 Resultaat

Lekker spelen met Toet Toet auto's

VTech speelgoed staat al jaren bekend om zijn diverse aanbod voor kinderen vanaf 0 jaar. Een van de hits van dit merk wordt gevormd door de speelgoedvoertuigen in de meest uiteenlopende soorten en maten. De Toet Toet lijn is een van de leuke series van dit merk. Bekijk de mooie garages, auto's en banen bij wehkamp. Kies je favoriete set en plaats je bestelling.

Stel je eigen wegennet samen met VTech Toet Toet auto's

Het begint allemaal met een Toet Toet auto's garage. Laat je auto's van de Toet Toet auto parkeergarage af razen, op weg naar een nieuw avontuur. Maak je eigen wegennetwerk met kruispunten, bochten en stoplichten. De VTech politieauto leidt het verkeer in goede banen en let erop dat iedereen zich aan de regels houdt. Een bijpassende VTech auto is in verschillende soorten verkrijgbaar en allemaal hebben ze hun eigen vrolijke naam. Bekijk ook zeker de andere speelgoedauto's van VTech buiten de Toet Toet serie om. Bijvoorbeeld de VTech Vrolijke Vriendjes 2-in-1 brandweerwagen of de VTech Thomas Tankwagen. Een ding is zeker: de auto's van VTech zien er altijd vrolijk en kleurrijk uit.

Toet Toet auto's van VTech bestellen bij wehkamp

Voor een ruim aanbod van VTech Toet Toet zit je bij wehkamp goed. Door slim van de zoekfilters gebruik te maken, verkort je de zoekduur aanzienlijk. Selecteer de gewenste kenmerken, zoals de leeftijdscategorie en het budget dat je ervoor overhebt. Er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Ook voor je last minute aankopen ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Zorg jij ervoor dat wij vandaag je bestelling hebben ontvangen? Dan zorgen wij ervoor dat je het speelgoed de volgende dag ontvangt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help