Racebanen

Al van heel jongs af aan zijn de meeste jongens gefascineerd door auto’s, vrachtwagens, motors, racewagens en graafmachines. Als het maar beweegt en als het maar geluid maakt. Wij hebben het allemaal. Van Vtech tot Hot Wheels, van de racebanen van Carrera tot de schaalmodellen van Bburago (voor jongetjes van alle leeftijden).

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Racebanen

Snelheid, stoere auto’s en gevaarlijke bochten. De racebanen van wehkamp bieden uren speelplezier voor snelheidsduivels van allerlei leeftijden.

De perfecte baan voor jou

Ben je op zoek naar raceplezier met je favoriete karakters uit Cars? Ga dan samen met Bliksem McQueen de uitdaging aan op een van de gave Carrera-racebanen. Ga racen op korte rondes van 2 meter, waar je raceauto’s in snelle sprints de wedstrijd moeten winnen, of ga juist voor de ultieme routes waar je racewagen een parcours van meer dan 6 meter af moet leggen. Er is een racebaan voor iedereen, wat je wens ook is. Wil je liever een spannende race beginnen met de broers Mario en Luigi? Ga dan voor de Carrera Mario Kart racebanen en bepaal in een spannende race welke broer aan de winnende hand is. Is Hot Wheels meer iets voor jou? Kies dan een van deze uitdagende banen om op te racen en lanceer alle andere coureurs de lucht in.

Racen voor alle leeftijden

Hier vind je de leukste racebanen voor iedereen. Kinderen vanaf 3 jaar kun je al blij maken met een leuke racebaan van wehkamp. Is je kind al iets ouder? Voor kinderen met een leeftijd vanaf 6 jaar zijn er genoeg racebanen vol spannende uitdagingen te vinden om zich uren mee te vermaken. Kijk bij de verschillende banen welke racebaan het meest past bij jouw eigen coureur. Wanneer je de perfecte racebaan gevonden hebt zorgen wij dat hij zo snel mogelijk bij je thuis is en ben je klaar voor de start.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help