Pokemon speelgoed

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Eindeloos veel speelplezier met Pokemon speelgoed

In 1995 werd Pokemon bekend als spel voor de Nintendo Gameboy. Het was het begin van een internationale hype die tot op de dag van vandaag nog altijd onder het grote publiek bekend is. Kijk maar naar de verwerking van Augmented Reality in Pokemon GO, een spelletje voor op de smartphone. Bij Pokemon draait het om de gelijknamige fictieve wezens die door trainers worden gevangen, getraind en gebruikt om te vechten met Pokemon van andere trainers. Ash Ketchum en zijn Pokemonvriend Pikachu zijn de hoofdrolspelers in dit verhaal. Met het speelgoed van Pokemon beleef jij je eigen avonturen. Bekijk het ruime aanbod bij wehkamp en plaats direct je bestelling.

Diverse Pokemon speelfiguren voor iedere fan

Speelfiguren van Pokemon zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen. Kies voor de populaire Eevee van Pokemon of Pikachu speelgoed. De Pokemon poppen zijn ook als heerlijk zachte knuffels verkrijgbaar. Grookey, Riolu, Squirtle, Scorbunny, Bulbasaur... ze zijn er allemaal. Speel ook met de beroemde Pokemonkaarten of verzamel ze allemaal. Welke set kaarten krijg jij uit een pakje? Ruil, speel en verzamel de kaarten van je favoriete Pokemon.

Pokemon in de aanbieding kopen

Wie wordt er nu niet blij van een goede korting? Bij wehkamp maken we onze klanten graag blij. Daarom koop je bij ons ook je speelgoed van Pokemon tegen een extra aantrekkelijke prijs. Wanneer er een nieuw aanbod uit wordt gebracht, maken we daar graag plaats voor. Dat is dan ook het moment waarop we een deel van het bestaande aanbod naar de sale zullen verplaatsen. En dat is exact de plaats waar jij je korting scoort. Het aanbod wisselt constant. Wil je dan ook geen deal missen, dan raden we je aan om het aanbod in de sale goed in de gaten te houden.

Pokemon speelgoed kopen bij wehkamp

Bij wehkamp vind je een bijzonder ruim aanbod van speelgoed van Pokemon. Heb je geen tijd of zin om uitgebreid te winkelen? Gebruik dan de handige zoekfilters om snel een keuze te kunnen maken. Selecteer hier bijvoorbeeld voor welke leeftijd het speelgoed geschikt moet zijn en in welke artikelgroep je iets zoekt. Na het selecteren van de kenmerken verschijnt er direct een bijpassend aanbod op je scherm. Plaats vandaag je bestelling, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help