Hockeykleding voor heren

50 resultaten
aanbevolen

50 resultaten

Heren hockey

Ben jij ook ieder weekend op het hockeyveld te vinden? En train je meerdere malen per week om het maximale uit je wedstrijden te halen? Of je nu in de verdediging staat of keeper bent, je hebt goede hockeyschoenen voor heren nodig, maar dat geldt ook voor comfortabele sportkleding.

Alles voor hockey

In de collectie heren hockey vind je alles wat je nodig hebt om je sport te beoefenen. Van comfortabele, maar trendy hockeyschoenen voor heren tot aan fijne sportbovenkleding voor heren. Kies voor mooie trainingspakken, goede sportsokken, hockeyschoenen voor heren en natuurlijk sportondergoed, zodat je alles uit je sport haalt. De kleding is verkrijgbaar in de maten 44 (XS) tot en met 56 (3XL), de sportsokken in de maten 30 tot en met 50 en de schoenen in de maten 36,5 tot en met 48,5.

Lekker combineren

Het leuke aan de collectie heren hockey sportkleding is dat alles gemakkelijk met elkaar te combineren is. Heb je een professioneel tenue met trainingspak van de club, dan pas je gemakkelijk de kleuren van de hockeyschoenen voor heren daarop aan. Voor de training of naar de sportclub toe draag je uiteraard je eigen trainingspak. De sokken zijn dankzij de basic kleuren goed te dragen bij je favoriete herenhockeyschoenen en het tenue van de vereniging.

Ook voor andere sporten

Natuurlijk zijn de sportsokken, het ondergoed en de sportbroeken voor heren ook geschikt voor andere takken van sport. Draag ze bijvoorbeeld als je tussen de trainingen door gaat hardlopen of bootcampen in het park. Combineer de sportkleding dan wel met goede hardloopschoenen in plaats van met de hockeyschoenen voor heren.

Binnenkort al in huis

Bestel je nieuwe sportkleding vandaag nog en je ontvangt je nieuwe sporttenue de volgende werkdag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.