POP top teaser image

Zwangerschaps lingerie voor dames

Tijdens de zwangerschap groeit meestal niet alleen je buik. Daarom is goede lingerie van groot belang. Van merken als Hunkemöller en Noppies. Met een bijpassende en een lekker zittende positieshort, zwangerschapshipster of zwangerschapsstring. Van je verlof genieten doe je natuurlijk in een lekkere positie-loungebroek met bijpassend positievest of lekker zachte positiepyjama.

81 Resultaten
Aanbevolen

81 Resultaten

Zwangerschapslingerie & nachtmode

Onder die nieuwe outfit hoort natuurlijk ook een perfecte basis: lingerie. Ben je zwanger en zoek je speciale lingerie die extra goed zit, steun geeft en een beetje kan meegroeien gedurende de ontwikkeling van je zwangerschap? Bekijk dan de mooie en uitgebreide collectie zwangerschapslingerie op wehkamp.nl. Hier vind je basis-lingerie, luxe lingerie en comfortabele extra's zoals nachthemden, shorts en sweatpants. Met goed zittende lingerie kom je je zwangerschap mooi en comfortabel door. En ook voor de borstvoedingsperiode vind je bijzondere lingerie, zoals bh's met grote cups, voedingsbh's, zwangerschapsslips, nachthemden en tunieken met ingezette voedings-tops die het voeden vergemakkelijken.

Zwangerschapslingerie in fijne, moderne stoffen

Moderne, ragfijne, zachte materialen en elastische stoffen zoals lycra, zorgen ervoor dat ook je lingerie tijdens je zwangerschap sierlijk, elegant en comfortabel is. Bh's, hemdjes, slips, en shorts zijn zacht en soepel. Sommige items zijn naadloos zodat je geen last hebt van randjes of knellende stiksels. En dat is fijn, want tijdens je zwangerschap wil je je natuurlijk zo comfortabel mogelijk voelen. Goede lingerie zorgt - ook tijdens je zwangerschap - voor een mooie basis onder je kleding en voor een beetje extra steun op de juiste plekken.

Zwangerschapslingerie in mooie kleuren

Lingerie is er in ontzettend veel kleuren, stijlen en modellen, zodat je ook tijdens je zwangerschap iets moois kunt aantrekken onder je bovenkleding. De zwangerschapslingerie varieert van basic wit, grijs en zwart tot opvallende kleuren zoals - afhankelijk van merk en seizoen - pastelroze, blauw en uitgesproken rood. Kies jouw favoriete kleuren en modellen uit de prachtige collecties van onder andere Elle Macpherson, Mama-Licious, Noppies en Swegmark.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.