teint

Foundation

Foundation is de basis van je make-up en geeft je huid een egalere tint. Let wel goed op dat je een foundation kiest die bij jou eigen teint past, dus zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur. Gebrui ...

805 resultatensorteren op
aanbevolen

Foundation

Ben je toe aan nieuwe foundation, als basis voor jou make-up? Ontdek het complete aanbod. We hebben niet alleen foundation crèmes, maar ook primers, highlighters en concealers op voorraad. Voor de droge tot de vette huid en de lichte tot de donkere huidskleur. Zo ben jij binnenkort prachtig opgemaakt en klaar voor een feestje! Handig, toch?

Foundation merken

Wij snappen dat je ook voor foundation graag jouw favoriete merken online wilt bestellen. Daarom vind je bij ons grote make-up-merken als Clinique, Max Factor en Dior. Bekijk het complete aanbod en bestel het merk dat het beste bij je past. Uiteraard vind je in het aanbod ook een grote hoeveelheid foundations met SPF, zonbeschermingsfactor. Zo ben je in de zomer direct beschermd.

Foundation tips

Wil je ook weten hoe je foundation het beste kunt aanbrengen? Wij geven je een paar tips! Kies allereerst in ieder geval een kleur die niet te donker is. Je kunt beter een te lichte dan een te donkere variant kiezen. Allereerst gebruik je een primer. Dat maakt een laagje tussen je huid en de make-up, zodat de make-up beter blijft zitten. Vervolgens kun je natuurlijk zelf bepalen hoe dik je de foundation aanbrengt. Maar onze tip is: wees spaarzaam. Vaak wil je oneffenheden camoufleren, maar door een te dikke laag foundation, vallen ze alleen maar extra op. Dan kun je beter kiezen om een concealer te gebruiken. Wil je voorkomen dat jouw foundation afgeeft op je kleding? Poeder je gezicht dan af na het aanbrengen van de foundation. Daardoor blijft je make-up beter zitten.