Poeder

Make-up poeder komt in veel soorten. Zo heb je compacte poeder die matterend werkt, de foundation fixeert en glimmen tegengaat. Daarnaast heb je foundation poeder, die versmelt met de huid, matterend werkt en de huid egaler maakt. Of gebruik bronzing poeder als blusher of om de huid extra glans te geven. Ontdek ons aanbod!

20 Resultaten
Nieuwste collectie

20 Resultaten

Poeder

Poeder kun je gebruiken om de foundation te fixeren en het gezicht mat te maken. Poeder zorgt ervoor dat de make-up beter blijft zitten en dat de huid niet gaat glimmen. Poeder vermindert de oneffenheden en egaliseert de huid.

Hoe te gebruiken?

Poeder moet gebruikt worden op een schone huid, die uiteraard voorzien is van een goede beschermende dagcrème. De poeder kan ook aangebracht worden nadat er foundation of concealer is aangebracht op de huid. Poeder moet aangebracht worden voordat er bronzer, blush of highlighter wordt aangebracht op de huid. Poeder kun je aanbrengen met een sponsje of met een grote of zachte kwast. Dit is meestal de grootste kwast die je kunt vinden. Deze kwast bevat vrij lange haren zodat er een goede dekking op de huid ontstaat. Wanneer je gebruik maakt van een sponsje wordt de poeder als het ware op de huid gedept. Aan het einde van de dag kan de poeder eenvoudig verwijderd worden met een van onze reinigingsproducten.

Welke variant?

Poeder is verkrijgbaar in vele varianten. Je kunt kiezen voor een losse poeder of een compacte vaste poeder. De losse poeder zorgt ervoor dat je make-up lang blijft zitten en tegelijkertijd wordt gematteerd. De losse poeder is transparant en luchtig en geeft geen maskereffect. De compacte poeder geeft urenlang de controle over de glans op je gezicht en geeft een fluweelachtige look.

Bestel bij wehkamp

Wij hebben een uitgebreid assortiment make-up. Voor iedere huidtype is er een variant poeder beschikbaar. Of je nou een naturel, warme of bronzen kleur wilt bij ons is alles verkrijgbaar. Wanneer je het product vandaag nog besteld, heb je deze morgen al in huis. De poeder kan helaas om hygiënische redenen, na opening, niet geretourneerd worden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help