Make-up trends

Dit zijn de make-up trends van 2024

Met het voorjaar in aantocht maak je al plannen om van het mooie weer te genieten. En nu je meer de deur uitgaat, wil je er net zo stralend uitzien als het weer. Shine jij net zo hard als de zon? Als je onze make-up tips volgt, ligt het zeker niet aan je uitstraling!

Trend 1: Lage tot medium teintdekking

Ben jij fan van een natuurlijke look? Dan is dit een van de make-uptrends van 2024 die jou op het lijf geschreven is. Een dikke laag foundation en concealer is niet nodig. Een medium dekking maakt je huid meer effen zonder dat het ieder vlekje of sproetje verhult. Zo behoud je je natuurlijke uitstraling. Het is een look die er moeiteloos uitziet en die perfect is voor overdag naar je werk

Trend 2: Blush

Een gezonde gloed creëer je met blush. Het geeft je gezicht iets levendigs en is perfect voor een frisse look. Blush is een echte trend in 2024. Je hoeft het gebruik ervan niet tot je wangen te beperken. Ook je slapen, je neus en je jukbeenderen mogen dit jaar met wat extra kleur voor de dag komen. Het is volgens deze trend eigenlijk onmogelijk hier te veel van te gebruiken. Sommige blushtrends draaien zelfs om het creëren van een look die het laat lijken alsof je gehuild hebt of door de zon verbrand bent.

Trend 3: Kleurrijke oogschaduw en eyeliners

Kleur brengt leven in de brouwerij. Je hoeft kleur dit jaar niet te beperken tot je kleding of accessoires. Breng ook wat kleur aan op je gezicht door mee te gaan met de kleurige make-uptrend van 2024. Oogschaduw, eyeliners en zelfs mascara mogen in allerlei kleuren worden aangebracht. Wat dacht je van metallic oogschaduw of neonblauwe mascara? Ook geel, roze en paars zijn van de partij. Met deze kleurentrend maak jij een echt statement. Het is perfect voor een avondje stappen, maar overdag mag je er ook best mee gezien worden dit jaar.

Trend 4: Roze, roze en nog meer roze

Roze is een vrij tijdloze kleur in de wereld van make-up. Zachtroze oogschaduw, roze lippen – het is iets dat we ieder jaar zien. Dit jaar is er echter een opvallende roze-trend. We hebben het hier over barbieroze, oftewel zuurstokroze. Dit jaar wordt deze opvallende tint gebruikt in de vorm van oogschaduw, eyeliner, blush en uiteraard lippenstift. Wil jij ook meer roze in je make-uptasje, maar vind je de kleur wat gewaagd? Begin dan met een oogschaduw in een neutrale, roze kleur of ga voor een iets opvallendere roze lipstick.

Trend 5: De dewy look

De dewy look is ook in 2024 van de partij. Deze natuurlijke, frisse look laat je stralen en geeft je huid een gezonde uitstraling. Met de dewy look creëer je een glanzende huid zonder dat deze vet oogt. Deze mooie dewy look make-up trends creëer je het beste door een beautybalm met een tint te gebruiken. Deze beautybalms zijn mooi met de huid te mengen en geven een natuurlijke look zonder te veel dekking. Je maakt de look compleet met een finishing powder voor een glanzend complex.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.