Blush

26 Resultaten
Nieuwste collectie

26 Resultaten

Maak je make-up look af met blush

Blush wordt ook wel rouge genoemd en is een gekleurde poeder die je op je wangen aanbrengt. De gekleurde poeder heeft een roze, rode of oranje tint en geeft je wangen een gezonde gloed. Als je je make-up look afmaakt met rouge zie je er direct gezonder en blozender uit. Voor veel fans van make-up is dit product dan ook onmisbaar.

Hoe gebruik je het?

Draag je foundation, concealer en/of poeder? Dan breng je deze make-up altijd eerst aan. Pas na het aanbrengen van je foundation, concealer en/of poeder gebruik je rouge. Gebruik je deze make-up niet? Doe dan alleen wat dagcrème op je gezicht. Hierna breng je de rouge aan.

Heb je een rouge in poedervorm? Dan gebruik je een speciale kwast om deze aan te brengen. Gebruik je een creme blush? Dan heb je geen make-up kwast nodig. Je brengt creme blush namelijk gewoon met je vingers aan.

Je gezichtsvorm veranderen met rouge

Je gebruikt rouge ook om je gezichtsvorm optisch te veranderen. Dit doe je als volgt:

  • Een vierkant gezicht: breng de ultra blush in een ronde vorm op de appeltjes van je wangen aan.
  • Een lang gezicht: breng de rouge op de appeltjes van je wangen aan. In plaats van een ronde vorm te creëren, breng je de kleur iets meer naar de zijkant van je gezicht.
  • Een ovaal gezicht: breng de ultra blush schuin omhoog aan op het jukbeen. Veeg de rouge ook richting de slapen voor het beste effect.
  • Een rond gezicht: breng de rouge schuin omhoog aan op het jukbeen. Let wel goed op dat je niet te ver door veegt, zoals je bij een ovale gezichtsvorm wel doet.

Welke blush kleur past het beste bij mij?

Wil je rouge in de perfecte kleur kopen? Wij geven je graag enkele tips om het beste product te vinden.

  • Heb je een huid met rode ondertoon? Bestel dan liever geen rouge met een roze tint of met rode tint. Bestel een rouge met oranje tint, want deze tint versterkt de rode kleur in je huid niet.
  • Heb je een donkere huid? Kies dan rouge make up met een felle kleur. Deze geeft niet alleen een speels effect, maar is ook beter zichtbaar.
  • Heb je wat rimpeltjes? Bestel dan een vloeibare blush, want deze breng je gemakkelijk overal aan. Ook slim: bestel een matte rouge. Een rouge met glitters kun je beter vermijden.
  • Ben je wat jonger? Dan kun je een rouge met kleine glitter bestellen. Vermijd de make-up met grovere glitters liever wel, want hierdoor zie je er al snel jonger uit dan je bent.

Goedkope rouge van hoge kwaliteit: shop in de sale

Een goede make-up collectie is al snel aardig duur. Wil je wel de beste make-up gebruiken, maar wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Shop dan in onze blush sale. Hier vind je rouge van de beste kwaliteit, maar dan wel voor een fijne, lage prijs.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help