BB cream

Een gezichtsverzorgende crème en foundation in één? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt zo met de BB cream! Daarnaast hebben de meeste BB creams ook nog een beschermende werking, waardoor je dus ook tegen schadelijke UV-stralen beschermd bent. Alles wat je zoekt in één crème dus!

13 Resultaten
Aanbevolen

13 Resultaten

BB cream

Heb je ’s morgens weinig tijd en wil je er toch flawless uitzien? Gebruik dan een BB cream en laat je gezicht stralen. De BB cream is een verbeterde versie op de algemeen bekende foundations. BB staat voor ‘Blemish Balm’ en was ooit ontwikkeld voor patiënten die een laserbehandeling hadden ondergaan. Maar is dus ook uitermate geschikt voor dames met kleine oneffenheden in hun gezicht.

Twee vliegen in één klap

Waar een foundation tekort kwam aan bescherming en verzorging, werd de BB cream het leven ingeroepen. Met een BB cream sla je twee vliegen in één klap! BB creams geven de dekking die je gewend bent van een foundation en verzorgen je huid als een crème. Je huid wordt gehydrateerd, gecorrigeerd en geëgaliseerd. De crème is minder dik dan een foundation en laat je huid ademen. Veel varianten hebben daarnaast een hoge SPF, zodat je goed beschermd bent tegen UV straling.

Bestel jouw BB cream bij wehkamp

Bij wehkamp vind je een ruim aanbod aan BB creams. Ga voor een natuurlijke variant of kies voor een BB bronzing cream voor een direct gebruind effect. Wil je liever de tekenen van het ouder worden tegengaan, dan kies je voor een anti-age BB cream. Met merken als Bourjois, Clinique of Garnier zit er altijd een perfecte BB cream voor jouw huid bij! Dus shop je favoriete BB cream online bij wehkamp en bespaar morgen een paar minuten in de badkamer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help