Estée Lauder foundation

5 Resultaten
Nieuwste collectie

5 Resultaten

Estée Lauder foundation voor een egale teint

Foundation is de beste manier om de oneffen huid een egale teint te geven. Is je huid wat vlekkerig van kleur, dan is een mooie en natuurlijke foundation een goede oplossing. Daarnaast vormt foundation ook de beste basis voor je dagelijkse make-up. Voor de beste foundation die je ongemerkt draagt als een tweede huid kies je voor de foundations van Estée Lauder. Bij wehkamp hebben we een ruim aanbod van diverse soorten foundation klaargezet. Bekijk het aanbod en kies een foundation die het beste bij je past.

Estée Lauder Double Wear: welke kleur?

Een foundation kan je uitstraling maken of breken. Kies je voor de verkeerde kleur foundation, dan bereik je het tegenovergestelde effect. Denk maar eens aan mensen die soms feller oranje dan een wortel zijn, of juist witter dan een geest. De beste kleur is de kleur die je niet ziet op je huid. En denk dan niet dat het dan zijn werk niet doet. Integendeel: je krijgt juist die frisse en egale uitstraling. Estée Lauder Double Wear is een langhoudende foundation die onder iedere omstandigheid de hele dag blijft zitten, ook tijdens het sporten. Het geeft zelfs niet af op kleding. Wil je weten welke kleur je moet kiezen, dan is dat redelijk eenvoudig te bepalen. Je kiest voor de Cool ondertoon (C) wanneer je een huid hebt die snel verbrandt in de zon en een rode ondertoon heeft. De Neutrale ondertoon (N) past bij jou wanneer je huid een egale ondertoon heeft. Bij de snel bruinende huid met een goudachtige ondertoon kies je voor de foundation met de Warm ondertoon (W) van Estée Lauder Double Wear. Estée Lauder Double Wear Light is de lichte en luchtige foundation voor nog meer draagcomfort. Ook voor een Estée Lauder Double Wear aanbieding ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Met Estée Lauder foundation in de sale scoor jij een extra aantrekkelijke deal.

Estée Lauder foundation bestellen bij wehkamp

Kies jij voor het gemak van online bestellen en keuze uit een uitgebreid aanbod? Dan bestel je natuurlijk bij wehkamp. Maak een keuze uit ons ruime aanbod of selecteer eerst de gewenste kenmerken in de handige zoekfilters op de website. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help