Concealer

Heb jij last van plekjes in je gezicht? Met een concealer werk jij deze plekjes makkelijk weg. Maar ook wallen zijn te camoufleren met een concealer. De concealer werkt als een camouflagecrème en breng je op voordat je foundation aanbrengt. Die oneffenheden en wallen zijn voortaan verleden tijd dus! Bekijk eens de concealers van Maybelline New York of Collistar.

70 Resultaten
Aanbevolen

70 Resultaten

Concealer

De concealer is ideaal om te gebruiken bij puistjes, donkere kringen en andere oneffenheden. Het wordt gebruikt ter aanvulling van je dagelijkse make-up, zoals een foundation of een bb cream. Voor een egale teint, waarbij rode of donkere vlekjes minder zichtbaar zijn.

Verschillende soorten

Concealers heb je in verschillende tinten en soorten. Heb je last van een puistje en wil je dat deze zo min mogelijk opvalt? Gebruik dan een vetvrije concealer met kalmerende werking van bijvoorbeeld Clinique of Vichy. Vaak hebben deze concealers als eigenschap dat de huid wordt verzorgd en dat de lokale puistjes verdwijnen. Ga je voor een natuurlijke look, maar dekt je foundation niet voldoende de roodheid in je huid? Egaliseer je huid dan eerst met een groene concealer, voor je de foundation aanbrengt. Een concealer met groene tint corrigeert de rode kleur. Wil je je wallen of donkere kringen onder je ogen wegwerken, dan kies je voor een concealer in een oranje tint bijvoorbeeld de Maybelline concealer. Ga altijd voor een lichtere kleur dan je huidskleur, om een oplichtend effect te creëren.

Concealer aanbrengen

Voor het meest natuurlijke effect breng je de concealer aan voor je bb cream, cc cream of foundation aanbrengt. Is het resultaat niet naar wens, dan kun je het altijd iets bijwerken na de foundation. Zo gebruik je de concealer als een camouflage stick. Houd je juist meer van contouring en wil je delen van je gezicht optisch liften? Dan kun je ervoor kiezen om eerst je gezicht te egaliseren en vervolgens de concealer te gebruiken. Breng de concealer in een driehoek vorm aan onder je ogen en iets op je voorhoofd, neus en kin. Blend het vervolgens uit en werk nog iets bij met een bronzer. Even afpoederen en je bent nu ready to go!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën