Max Factor foundation

28 resultaten
aanbevolen

28 resultaten

Begin bij een goede basis met de Max Factor foundation van wehkamp

Voordat je je make-up aanbrengt op je gezicht begin je bij de basis met Max Factor Facefinity Compact Foundation. De foundation van Max Factor geeft je huid een natuurlijke glans en verbergt rode vlekjes en oneffenheden. Zijn er na het aanbrengen van je Max Factor foundation nog pukkeltjes zichtbaar of donkere kringen onder je ogen? Werk dit bij met concealer van Max Factor om ze helemaal onzichtbaar te maken. Of maak het jezelf gemakkelijk met de Max Factor 3 in 1 foundation. Dit product is een foundation, primer en concealer in één. Toch liever ook een aparte primer van Max Factor? Geen probleem.

Voor elk huidtype een foundation van Max Factor

Ben je bang dat Healthy Skin Foundation van Max Factor te zichtbaar is op jouw huid? Kies de juiste teint die past bij jouw huidskleur. Vaak ben je in de zomer wat donkerder getint dan in de winter, pas je Max Factor Foundation in beige daarop aan. Probeer je Max Factor Foundation in beige uit bij daglicht. Zo kan je het beste zien of je de juiste kleur hebt. Vergeet ook je hals niet mee te nemen als je de Max Factor Facefinity Compact Foundation aanbrengt.

Ontdek de voordelen van foundation

Vanaf nu heb je geen excuus meer om het gebruik van foundation over te slaan. De Max Factor 3 in 1 foundation kost je nauwelijks tijd. De Healthy Skin Foundation van Max Factor is ook nog eens goed voor je huid.

Ook echte koopjes vind je bij wehkamp

Ben jij altijd op jacht naar de beste aanbiedingen. Kijk in onze sale voor een aanbieding van Max Factor Foundation. Hier shop je foundation van jouw favoriete merk nu nog goedkoper.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.