Bronzer

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

Altijd een bruine tint met goede bronzer

Heb je al een tijdje geen zonnetje meer gezien? Dan kan je huid wat bleek worden. Wil je hier verandering in brengen zonder een zonnebankje te pakken? Dan heb je alleen het juiste make-up product nodig.

Wat is bronzer?

Bronzer is een product dat je gebruikt om je huid een iets bruinere tint te geven. Niet overdreven en onnatuurlijk, maar met een subtiele look. Met dit product zie je er altijd uit alsof je net in de zon hebt gezeten, ook als je al dagen of zelfs weken geen zonnestraaltje hebt gezien. Daarnaast geeft het product de huid van je gezicht een gezonde, lichte glans.

Hoe gebruik je bronzer?

Het aanbrengen van dit product is de laatste stap van je make-up routine. Gebruik je foundation, concealer en/of poeder? Dan gebruik je eerst deze producten, voor je met het poeder aan de slag gaat. Gebruik je deze producten niet? Breng dan wel eerst dagcrème aan.

Maar hoe moet je dit product nu eigenlijk aanbrengen? Simpel: je volgt de vorm van het getal 3. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  • Start bij je voorhoofd, vanaf het begin van je wenkbrauw (bij je neus).
  • Werk vanuit je voorhoofd naar beneden toe, richting iets onder je jukbeen.
  • Breng de kwast verder naar beneden, richting je kaaklijn.

Zoals je ziet, volg je in feite de vorm van het getal 3. Op deze manier krijg je het sunkissed effect waar veel vrouwen naar op zoek zijn. Wil je even oefenen zonder direct een kleurtje aan te brengen? Volg de lijn dan een aantal keer met een kwast zonder product. Als je de beweging onder de knie hebt, breng je de make-up aan door dezelfde lijn te volgen.

Verschillende soorten bronzers

De meeste mensen gebruiken dit product in poedervorm. In dit geval breng je het product met een speciale kwast aan. Werk je liever met je vingers? Bestel dan een vloeibare bronzer. Voor een vloeibare bronzer heb je geen make-up kwast nodig.

Bestel jouw favoriete merk bij wehkamp

wehkamp verkoopt make-up van de beste merken. Ben je groot fan van Clinique? Bestel dan een Clinique bronzer. Werk je altijd met de producten van Nyx? Wij hebben een Nyx bronzer voor je. En is Maybeline al jaren jouw favoriete merk? Dan verrijk je jouw make-up collectie met een fijne Maybeline bronzer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.