Bourjois foundation

20 resultaten
aanbevolen

20 resultaten

Laat je huid stralen met foundation van Bourjois

Foundation is iets dat niet in je make-uptas mag ontbreken. Tegelijkertijd is het vinden van de perfecte foundation vaak veel lastiger dan het vinden van enig ander soort make-up. Gelukkig is Bourjois een merk met meer dan anderhalve eeuw ervaring op het gebied van make-up. Je kunt erop rekenen dat zij foundation, maar ook mascara, lippenstift en ander soort make-up hebben voor iedere vrouw. Ben jij op zoek naar de Bourjois foundation in beige, de Bourjois Healthy Mix foundation in light bronze of de Always Fabulous foundation in gold caramel? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte foundation voor jouw huid.

Het theatrale Bourjois

Bourjois heeft een theatrale achtergrond. Hun make-up werd in 1863, toen het merk werd opgericht, namelijk enkel voor het theater gebruikt. Pas vanaf 1879 werd Bourjois een merk dat je meer op straat tegenkwam. Het merk staat bekend als speels en kleurrijk. Qua foundation heb je de keuze uit Bourjois Healthy Mix foundation, Bourjois 123 Perfect foundation en nog veel meer.

Welke tint past bij jou?

Welke Bourjois foundation past bij jouw ondertoon en tint? Ben je op zoek naar de Bourjois foundation in beige, de Bourjois Healthy Mix foundation in light bronze of de golden caramel Always Fabulous foundation? Als je een koele ondertoon hebt, heb je tevens een koele foundationkleur en bronzer nodig, terwijl je met een warme ondertoon warmere foundationkleuren nodig hebt om een natuurlijk resultaat te krijgen. Let ten tweede op de tint van de foundation. Deze dient altijd een tint lichter te zijn dan je huid. Dus of je nu voor Bourjois Healthy Mix foundation of 123 Perfect foundation gaat, kies altijd voor een tint die bij je kleur en ondertoon past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.