Tefal wokpannen

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Ready to wok met de Tefal wokpannen

Wokken is snel, makkelijk, gezond en superlekker. Het enige wat je nodig hebt, zijn verse groentes, kruiden en woksaus. Je gooit alles samen in een speciale wokpan en je bent ready to wok. Door te wokken, maak je in een handomdraai een voedzame maaltijd voor jezelf en je gezinsleden klaar. Ideaal als je haast of gierende trek hebt! In onze webshop koop je Tefal wokpannen met verschillende afmetingen en eigenschappen. Kies bijvoorbeeld voor een Tefal wokpan voor de inductie kookplaat of een extra grote wokpan van 28 cm. Met een wokpan van 28 cm voorzie je meerdere hongerige pubers (of andere grote eters) van een ruime maaltijd.

Wokpan met anti-aanbaklaag en thermo-spot

Als je zoekt naar een Tefal wokpan voor de inductie kookplaat, of andere wensen hebt, maak je gebruik van ons zoekfilter. Zo krijg je snel en eenvoudig een overzicht van alle wokpannen die wij op voorraad hebben. Een van onze favoriete wokpannen is de Tefal Mineralia Force wokpan. De Tefal Mineralia Force wokpan is voorzien van een supersterke anti-aanbaklaag en een thermo-spot, en is makkelijk schoon te maken. Wokken als een pro lukt je zeker met deze fijne pan! Tip: maak direct een grote kookpan met rijst of mie klaar om bij je wokgerecht te eten. Mocht je meerdere pannen kunnen gebruiken, dan zijn de pannensets uit onze webshop een aanrader.

Scoor je Tefal wokpan in de aanbieding

Bekijk ons aanbod op je gemak en scoor je Tefal wokpan in de aanbieding. Heb je een mooie wokpan gevonden? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen je wokpan de volgende werkdag. Met een beetje geluk wok jij morgen dus al met je splinternieuwe pan. Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help