Messen

Elk thuiskok heeft baat bij een goede messenset. Of het nou gaat om een schilmesje of een professioneel koksmes, het bereiden van een maaltijd gaat een stuk makkelijker met een goed mes. Vlees en groente snijd je het makkelijkst met een goed koksmes en bij het aansnijden van een biefstukje hoort natuurlijk een echt steakmes. Vind hier het mes dat je zoekt en vandaag besteld is morgen al in huis!

52 Resultaten
Aanbevolen

52 Resultaten

Messen

Of je nou de sterren van de hemel kookt of koken niet direct je passie is, het bereiden van eten gaat een stuk makkelijker met een goede messenset. Voor alles maakt het gebruik van het juiste mes net dat extra beetje verschil of dat nou gaat om het schillen van aardappels of uitbenen van stukken vlees.

Het juiste mes voor de juiste ingrediënten

Bedenk vooraf aan het kopen van een keukenmes welke functie het moet hebben. Wil je het bijvoorbeeld gebruiken voor het snijden van brood, vlees of groente? Van koksmes, fileermes, broodmes, schilmes en uitbeenmes tot steakmes voor alle gebruiksmomenten is een geschikt mes. De naam van messen zegt meestal al genoeg, dus het uitzoeken hoeft niet moeilijk te zijn. Op zoek naar een alleskunner? Dan is een investering in een goed koksmes geen overbodige luxe. Met dit mes snijd je alles gemakkelijk klein. Door het snijvlak en de vorm snijd je super snel en makkelijk alles klein, als echte kok dus! Maar let op blijf voorzichtig en pas op je vingers!

Messen en messenblokken online kopen

Bij wehkamp vind je messen van verschillende merken. Prachtige messenblokken van Richardson Sheffield of mooie messen van Amefa en Sabatier. Met messen die bestaan uit 1 deel loop je niet het risico dat ze breken maar messen met een houten handvat snijden ook erg comfortabel. Niet alleen het houvast maar ook het uiterlijk is natuurlijk belangrijk. Vooral als bijvoorbeeld het messenblok prominent op je aanrecht staat. Bekijk rustig onze collectie, kies jouw favoriet en vandaag besteld is morgen in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën