Tefal hapjespannen

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Bereid voedzame maaltijden met de Tefal hapjespan

Op zoek naar een Tefal hapjespan? Wij helpen je graag verder! Naast Tefal kookpannen en Tefal wokpannen hebben we namelijk ook de perfecte Tefal hapjespannen voor iedereen! Welke pan past bij jou? Wij geven je graag wat tips.

Waarom een hapjespan onmisbaar is in de keuken

Een hapjespan is de pan die je helpt gezonde maaltijden te bereiden zonder dat je hiervoor veel moeite hoeft te doen. Maak er de heerlijkste sauzen, soepen en roerbakgerechten in – met deze pan kun je bijna alles klaarmaken! Kies voor een hapjespan met deksel van Tefal zodat je ook heerlijke stoofschotels kunt bereiden. Bovendien houdt een hapjespan met deksel van Tefal je gerechten langer warm. Deze hapjespannen zijn allround, maar niet heel goedkoop. Gelukkig kun je bij ons geld besparen door een Tefal hapjespan in de aanbieding te kopen.

Een Tefal hapjespan voor inductie

Kook jij op een inductieplaat? Dan zal je een Tefal hapjespan die voor inductie geschikt is moeten kopen. Of een pan geschikt is voor op een inductiekookplaat vind je terug in de omschrijving van de pan. Daarnaast kun je kiezen voor een Tefal hapjespan in de aanbieding die compatibel is met alle warmtebronnen. Dan zit je altijd goed!

Hoe groot moet de pan zijn?

De diameter geeft een goede indicatie van het formaat van de pan. Kies je voor een Tefal hapjespan met 24 cm diameter of wordt het toch een grotere pan? Hoe groter je gezin, des te groter moet de pan zijn. Hoewel een te grote pan onnodig is en bovendien meer gas of elektriciteit kost om op te warmen, wil je ook niet een te kleine hapjespan kopen. Je moet immers wel het eten kunnen omscheppen zonder dat de helft van de inhoud op je kookplaat terechtkomt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help