Gips

Knutselen, tekenen, kleien: wat is er leuker dan een kind dat op geheel eigen wijze een unieke wereld schept met niets meer dan wat papier, lijm, kleurpotloden, klei of elastiekjes. Met de knutsel- en tekenproducten van merken als SES Creative, Bruynzeel, Play-Doh, Dohvinci en Rainbow Loom haal je de kunstenaars in je kind(eren) naar boven.

14 resultaten
nieuwste collectie

14 resultaten

Gips gieten

SES Creative biedt vele sets om je eigen kunstwerken te gieten van gips. Het is niet moeilijk en je kind zal het super leuk vinden om te doen en trots zijn als een pauw op het eindresultaat. Je giet enkel het gips in de mal naar keuze en na de korte droogtijd kan het kunstwerk al beschilderen worden.

Wat voor sets biedt wehkamp?

Op het gebied van gips gieten bestaat er de keuze uit een diversiteit aan paardensets, uilen, dino’s of oceaanfiguren. Maar ook accessoires van gips als memohouders in een dierenthema of sieraden maken met clipjes en speldjes. Daarnaast verkopen wij een set met enkel modelgips, zodat je de gipsmallen die je al hebt nog een keer kunt gebruiken! De creatieve sets om gips te gieten zijn al geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit mede omdat de verf en het gips goed afwasbaar en uitwasbaar zijn.

Ook leuk: zeepgieten!

Maak heerlijk ruikende zeepjes met de Glitter dreams set van SES. De set bevat een mal met unieke vormen, zoals een prinses, kasteel, paard, kroon en spiegel. Het is niet moeilijk en erg leuk om te doen. Smelt de zeepblokken en giet de zeep in de mal. Vervolgens kun je glitter toevoegen voor een sprankelend resultaat. De zeepjes passen goed in een meidenkamer of zijn leuk om cadeau te geven.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.