Strijkkralen

Maak de mooiste figuurtjes met de strijkkralen van SES. Kies je eigen kleurcombinaties en vul je strijkbordje, even met het strijkijzer over het plaatje heen en voilá, binnen no time heb je een prachtige Finding Dory of een kleurrijke prinses. Alle strijkkraaltjes, sets en bijbehoren vind je hier.

Strijkkralen

Je kan al je creativiteit en fantasie kwijt met strijkkralen. Maak met de kleurrijke kralen de mooiste figuurtjes. Op verschillende legbordjes kan je met de strijkkralen patronen maken. Met behulp van een strijkbout smelt je de kralen aan elkaar. Zo heb je zelfs de mogelijkheid om 3D-kunstwerkjes te maken. In het assortiment van wehkamp vind je meer dan 30 verschillende strijkkralen artikelen. Hiermee kan je vlinders, dinosaurussen, boerderijdieren en nog vele andere leuke figuren maken. Strijkkralen zijn zeer veelzijdig. Uiteraard zijn de kralen te rijgen en met een strijkbout aan elkaar te smelten, maar wist je ook dat je bijvoorbeeld met behulp van een oven van de kralen een schaal kan maken?

Wat voor strijkkralen kun je kopen?

In het assortiment zitten complete strijkkralensets met een bepaald thema, maar je kan ook losse kralen en strijkkralenbordjes kopen. Strijkkralen zijn een perfect cadeau voor een knutselfanaat. Een ware knutselliefhebber tovert een doos of pot kralen in een mum van tijd om tot bijvoorbeeld de prachtigste sieraden, sleutelhangers, onderzetters en zelfs feestvlaggetjes. Het knutselen met strijkkralen is vrij eenvoudig en zodoende een leuk cadeau voor creatievelingen van verschillende leeftijden.

Strijken met papa of mama

Let op! Strijkkralen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Natuurlijk is het belangrijk om altijd samen met je kindje daadwerkelijk te gaan strijken! Het knutselen met strijkkralen helpt bij de motorische ontwikkeling van een kind. Overigens zijn strijkkralen leuk voor jong en oud. Er zijn genoeg volwassenen die uren kunnen genieten van het knutselen met strijkkralen. Het is een ontspannen activiteit die je alleen of samen kunt doen. De mogelijkheden van strijkkralen zijn oneindig. Creativiteit en gezellig tijdverdrijf smelten letterlijk samen tot iets moois. Dus laat je creativiteit de loop. Veel knutselplezier!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.