Sieraden maken

Eigen sieraden maken – voor eindeloos veel speelplezier

Sieraden hebben zelfs op de allerkleinsten onder ons een enorme aantrekkingskracht. Hoe leuk is het dan om samen sieraden te maken met je kind? Daarvoor heb je natuurlijk de juiste materialen nodig. Maak het jezelf gemakkelijk door een complete set voor sieraden maken te kopen. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod van sieraden maken speelgoed. Plaats snel je bestelling en ga aan de slag.

Zelf sieraden maken voor jezelf of voor een ander

Sieraden maken met je kind is een leuke gelegenheid om samen eens te knutselen. Maak een armband of ketting voor je kind zelf of voor een ander, zoals oma of een vriendinnetje. Er zijn diverse sets te verkrijgen, van verschillende merken, waarbij er qua moeilijkheidsgraad en de grootte van de materialen rekening gehouden is met verschillende leeftijdscategorieën. Zo zijn de meeste sets voor sieraden maken vanaf 4 jaar, maar ook kinderen van 3 kunnen kiezen uit enkele sets. De manier waarop je je sieraden maakt, verschilt per set. Zo ga je kralen rijgen met een kralenset sieraden maken en kan je ook vriendschapsbandjes maken met een set van bijvoorbeeld LEGO Dots.

Sets voor sieraden maken kopen bij wehkamp

Bij wehkamp koop je sets voor sieraden maken van merken zoals Clementoni, Crayola, LEGO Dots, SES en Totum. Of je nu een kralenset voor sieraden maken zoekt of liever blingblingsieraden maakt, bij wehkamp slaag je altijd. Sieradensets om zelf te maken zijn enorm leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Voor je last minute cadeau ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Plaats vandaag je bestelling en deze wordt de volgende dag al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help