SES knutselen

We hebben momenteel geen artikelen meer van ses, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

SES speelgoed voor alle leeftijden

Het speelgoed van SES is perfect om uit de kast te toveren op een regenachtige dag. Met de knutselpakketten van SES weet je namelijk zeker dat je kind wel even zoet is. Ontdek in onze webshop diverse klassiekers van SES, zoals SES knutselen met papierstroken, gieten en schilderen en Hamertje Tik: het houten timmerset voor een kind. Tip: je vindt in de collectie van SES knutselspullen voor verschillende leeftijden. Zo zijn de knutselspulletjes van My First ideaal voor de allerkleinsten. De spelletjes van 'ik leer..' zijn geschikt voor kids van 3 tot en met 6 jaar. Tot slot is SES Beedz ook leuk voor grotere kids.

SES vingerverf, kralen rijgen en strijkkralen

Voor de kleintjes is de SES vingerverf en klei altijd een leuk cadeau. Welk kind houdt er immers niet van om lekker te knoeien? SES kralen rijgen, punniken en stempelen zijn echte must-haves die nooit uit de mode raken. Met dit speelgoed verbeter je bovendien de fijne motoriek van je kleintje. Tot slot zijn de Beedz strijkkralen super leuk voor de wat oudere kindjes. Je koopt de strijkkralen met verschillende thema’s, zoals dieren, prinsessen en emoticons. Voor pubers en volwassenen zijn de Beedz Art strijkkralen een aanrader. Met de Beedz Art maak je bijvoorbeeld de Mona Lisa of kunst van Van Gogh na met de strijkkralen.

Speelgoed en andere cadeaus voor je kind

SES speelgoed en andere mooie cadeaus voor kids koop je in onze webshop. Heb je een verjaardag of feestje op de planning? Scoor dan meteen een nieuwe outfit voor je kleintje. Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag al. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice of check de veel gestelde vragen. Wij helpen je graag met je aankoop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help