babykamer top teaser

Inspiratie nodig voor het babykamertje?

Je buik groeit, hoog tijd om je met het babykamertje bezig te gaan houden. Je wilt een plekje creëren waar je vrolijk van wordt én tot rust kan komen. Laat je inspireren door onze babykamerstijlen, shop een complete babykamer in 1x of mix&match jouw stijl bij elkaar. We wensen je heel veel voorpret toe!

Welke meubels horen thuis in de babykamer?

Een babykamer moet niet alleen gezellig zijn, maar ook van alle gemakken voorzien. Zo is een schommelstoel in de babykamer ideaal als je de baby aan het voeden bent of in slaap wilt wiegen. Zorg daarnaast voor een wiegje of ledikant en een commode. Wanneer moet de babykamer klaar zijn? Dat is bij voorkeur een aantal weken voordat je gaat bevallen. De baby kan eerder geboren worden of misschien heb je aan het einde van de zwangerschap wat minder energie.

Must-haves voor in de babykamer

Naast meubels is er een aantal must-haves dat niet mogen ontbreken in de babykamer. Denk hierbij aan een nachtlampje, aankleedkussen, kruiken,slaapzak en inbakerdoeken. Daarnaast is een babyfoon een absolute aanrader. Zo houd je je baby goed in de gaten als hij of zij in de babykamer ligt te slapen. Let qua babyfoon goed op het bereik dat hij heeft en de overige eigenschappen. Zo vind je het misschien fijn om een babyfoon met camera te kopen of kies je voor een babyfoon die ook de temperatuur in de babykamer in de gaten houdt. Andere babyfoons bieden de optie om tegen je kind te praten.

Shop je favoriete babykamer merken

Babykamerstijl: Rustic Terra

In een babykamer met warme terra-tinten komt jouw kleintje heerlijk tot rust. Dit type babykamer straalt warmte en gezelligheid uit. Bij de Rustic Terra trend horen mooie rotan items en zachte stoffen met aardekleuren.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën

Mijn account
Help