Zwangerschapstesten

Zekerheid is het allerbelangrijkste wanneer je wilt weten of je zwanger bent. Je wilt een helder en betrouwbaar antwoord. Met de gebruiksvriendelijke zwangerschapstesten van o.a. Predictor, Clearblue en Test-Point weet je meteen waar je aan toe bent. Snel bezorgd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bereken jouw uitgerekende datum.

Zwangerschapstesten

De grote vraag wanneer je menstruatie uitblijft is natuurlijk of je in verwachting bent van een kleine spruit of niet. Met de zwangerschapstesten die wij voor je in ons assortiment hebben opgenomen, kun je deze vraag heel snel beantwoorden. Het is dan ook altijd handig om er een aantal in huis te hebben als je probeert zwanger te worden. Merken als Predictor, Clearblue en Test-Point bieden je diverse soorten. Kies op je gemak de test die voor jou geschikt is. Je weet dat je bij wehkamp.nl altijd snel en eenvoudig kunt bestellen. En natuurlijk dat je kunt vertrouwen op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service!

Je kunt al vroeg testen of je zwanger bent

Misschien weet je al wel hoe zwangerschapstesten werken: de concentratie van het hormoon hCG in je urine wordt gemeten en op basis daarvan wordt berekend of je zwanger bent. Sommige testen kunnen zelfs precies aangeven hoe lang je al in verwachting bent. Naast de gewone zwangerschapstesten zijn er ook varianten waarmee je al in een vroeg stadium kunt testen. Die zijn iets gevoeliger. Vier dagen voordat je ongesteld zou moeten worden, kun je dan al een test doen. Het verschilt per merk en type of je de positieve testen kunt bewaren voor later. Wil je niet onzeker zijn over een al dan niet aanwezig streepje na het testen? Kies dan voor de Test-Point Digitale Zwangerschapstest. Binnen enkele minuten zie je op het display het resultaat. Tot slot zijn er ook nog ovulatietesten, waarmee je het vruchtbaarste moment in je menstruatiecyclus kunt bepalen. Handig als je graag zwanger wilt worden!

Ontdek je uitgerekende datum

Ben je in verwachting, maar wil je graag weten wanneer je uitgerekend bent? Bereken hier wat je uitgerekende datum is!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.