Voedingskussens

Tijdens je zwangerschap en na de bevalling van je kindje is een voedingskussen erg handig. Tijdens de zwangerschap is het kussen te gebruiken voor een comfortabele houding tijdens het slapen of zitten. Na de zwangerschap is het kussen te gebruiken tijdens het voeden. Je gebruikt het kussen om je kindje comfortabel te laten liggen en hierdoor hoef je het kindje zelf niet te ondersteunen. Het voedingskussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

20 Resultaten
Nieuwste collectie

20 Resultaten

Voedingskussens

Je baby mag dan nog wel niet echt veel wegen, maar na een tijdje met je kindje op je arm, vind je het wel fijn om daar een beetje ondersteuning bij te krijgen. Voedingskussens helpen je daarbij. Nooit meer een vermoeide arm, altijd relaxt en comfortabel je baby voeden… iedereen wint! Er zijn heel veel manieren waarop je voedingskussens kunt positioneren zodat ze steun bieden. Het is dan ook belangrijk om voor jezelf te bepalen welke houding het fijnst is voor zowel jou als je baby. In ons assortiment vind je diverse soorten om uit te kiezen. Uiteraard voor de goede prijs/kwaliteitverhouding waar wehkamp.nl om bekend staat. Bestel snel en eenvoudig en vertrouw op onze uitstekende service!

Rust en ontspanning dankzij een voedingskussen

Zowel (aanstaande) moeders én baby’s worden blij van deze voedingskussens. Als je nog zwanger bent, helpen ze je aan een ontspannende nachtrust en zodra je borst- of flesvoeding geeft, zijn ze een ideale ondersteuning. Van het merk Jollein hebben we een aparte voedingskussenhoes en vulling beschikbaar. Je weet immers hoe dat gaat: na de zoveelste keer dat je baby spuugt, is het fijn om een nieuwe hoes te kopen. Zoek je een veelzijdig voedingskussen, dan is de Doomoo Softy iets voor jou. Zowel je baby als jullie, de ouders, zullen hier erg blij mee zijn. Je bevestigt hem heel eenvoudig om je middel als je voeding gaat geven. Leg je baby erop en hij of zij voelt zich in de Softy direct comfortabel gesteund, of je nu voor een liggende of zittende houding kiest. Deze zekerheid zorgt voor rust en ontspanning bij moeder en kind.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.