POP top teaser image

newborn: babykleding

Kleding voor de aller kleinsten onder ons: de pasgeboren baby’s. De schattigste rompers, de fijnste shirts en de zachtste broeken, met de focus op veiligheid. Van merken als Noppies, name it BABY en Quapi.

1884 Resultaten
Nieuwste collectie

1884 Resultaten

Newborn-kleding

Wat is er fijner dan de allereerste kleertjes voor jouw pasgeboren baby te kopen? Het allereerste mutsje, rompertje of shirtje? Je vindt de liefste en mooiste newborn-kleding in onze babycollectie. Ben je vroeger bevallen dan je verwacht had? Bestel dan vandaag nog, dan komen wij in de meeste gevallen de kleertjes voor jouw nieuwe spruit morgen al bezorgen. Daar hoef jij natuurlijk de deur niet voor uit. Zo kun jij genieten van jouw kleintje. Maar ook als je nog niet bevallen bent, mag je natuurlijk alvast lekker rondkijken voor de mooiste newborn-kleding. Dan heb je het maar vast in huis voor wanneer het zover is!

Newborn-kleding cadeau geven?

Ben je oom, tante, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw en koop je de newborn-kleding als kraamcadeautje? Dan kunnen we ons voorstellen dat het soms lastig in te schatten is welke maat je moet bestellen. Is de baby vroeg geboren en kleiner dan gemiddeld? Dan kan de newborn waarschijnlijk in maat 44-50. Een baby van 1-2 maanden oud past vaak goed in maatje 56. Zijn ze rond een jaar, dan zal de gemiddelde baby vaak maat 80 dragen. Natuurlijk kan dit per baby verschillen. Twijfel je nog over de maat? Bestel dan voor de zekerheid twee maten. De juiste maat kan de kersverse moeder houden en de verkeerde stuur je gewoon gratis weer retour. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Rompertjes, broeken en shirtjes

Met onze collectie newborn-kleding stel je een complete outfit samen. Zo hebben we niet alleen rompertjes, broekjes en shirtjes, maar ook kleine babymutsjes voor de koudere dagen. De allerliefste jasjes, sokjes en babyslofjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.