Babygyms

Ook al zijn ze klein (en kunnen ze nog nergens naartoe), baby’s willen de wereld en hun lichaam leren kennen. Goed speelgoed helpt daarbij. Met babygyms van bekende merken als Fisher-Price, Playgro en Taf Toys kunnen ze heerlijk spelen terwijl ze op hun rug of buik liggen. Spelenderwijs oefenen ze hun motoriek.

22 Resultaten
Nieuwste collectie

22 Resultaten

Babygym

De basis voor een goede motorische ontwikkeling begint al vanaf de geboorte en wordt gevormd tot ongeveer 6 maanden. Wanneer je kindje veel lichaamsbeweging krijgt, zal hij of zij hier in de toekomst van profiteren. Zo heeft men gemiddeld een hoger IQ en minder kans op o.a. overgewicht en achterstand op de motorische ontwikkeling.

Babygym

Met een babygym word je kindje gestimuleerd om veel te bewegen. De babygym is vaak voorzien van een boog met leuke speeltjes/knuffels waar je kindje mee wilt spelen. Hier wil je kindje naar grijpen, en zo zal je kindje dan in beweging komen. Er zijn ook babygyms die de zintuigen tevens stimuleren. Dat kan door bijvoorbeeld een knuffel die knispert wanneer je het aanraakt, een spiegeltje of een muziekknuffel. Niet alleen ziet de babygym er vrolijk uit, de babygym is vaak ook nog eens lekker zacht om op te liggen. Daar zou je kindje wel de hele dag op kunnen spelen!

Gebruik

Vanaf welke leeftijd is je baby geschikt om te spelen met de babygym? Het verschilt erg per baby. Vaak kun je na 3 maanden de baby met de babygym laten spelen. Op deze leeftijd kunnen de baby’s vaak naar de rug rollen en weer terug. Ook weten ze meer te onderscheiden, en zullen de speeltjes aan de babygym geen grote brei aan prikkels worden. Maar niet iedere baby is er na 3 maanden aan toe. Wanneer je baby voor het eerst met de babygym gaat spelen is het verstandig om te kijken hoe de baby reageert op de prikkels van de babygym en de speeltjes die daar bij horen. Begint je baby te huilen? Leg de baby dan weg van de gym en probeer het na een paar weken opnieuw. Het spelen met een babygym moet natuurlijk wel leuk blijven, forceer je baby daarom niet en wacht tot je baby er zelf aan toe is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help