Baby

Eerste verjaardag

Hoera 1 jaar! Vanaf het eerste jaar gaat het echte spelen beginnen, dus speelgoed is een must op het verlanglijstje. Het zoeken naar de juiste cadeautjes is lang niet altijd even makkelijk en hier wil ...

112 resultatensorteren op
aanbevolen

Eerste verjaardag

Alweer 1 jaar oud, dat betekent dat je baby nu een dreumes is. Misschien zet je kleintje in dit 1e levensjaar wel zijn eerste stapjes, tijd om de wereld te ontdekken dus! Je kleine zal een heleboel leren, daarom is het belangrijk dat hij speelgoed heeft waarmee hij uitgedaagd wordt. Op deze pagina vind je een heleboel passende cadeaus voor een allereerste verjaardag. Zo vind je speelgoed om de motoriek te stimuleren, de fantasie te prikkelen, kleuren en vormen te herkennen of gewoon om lekker te spelen.

De verjaardag

Je kindje van één is nog niet zo bewust dat het zijn verjaardag is, maar zal natuurlijk wel merken dat er iets aan de hand is. Hoe kun je de dag nóg leuker maken voor je kleintje? Je kan je kindje zelf zijn cadeaus uitpakken. Dit lukt natuurlijk nog niet altijd, maar je kindje vindt alleen het papier al ontzettend spannend. Misschien nog wel spannender dan het cadeautje zelf. Kies het bezoek ook zorgvuldig uit. Komt het bezoek allemaal tegelijk of verdeeld over de dag? Als het bezoek tegelijk komt, kan het zijn dat het overweldigend is. En wanneer het bezoek verdeeld is over de dag, heeft je kindje de hele dag plezier!

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek cadeau voor de jarige, kijk dan nog even op de baby pagina van wehkamp. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuk dekentje voor in de babykamer kijk dan even in het menu links en zoek daar bij babykamer naar jouw perfecte cadeau of klik op de linkjes in deze tekst!