POP top teaser image

Maxi-Cosi alles voor baby's

Je wilt jouw kindje veilig ergens mee naartoe nemen. Of dat nou in de auto is of tijdens een rondje wandelen, Maxi-Cosi heeft een ruim aanbod voor jou om gemakkelijk en snel jouw kleintje te vervoeren. Van autostoeltje tot kinderwagen en wipstoel: Maxi-Cosi heeft het allemaal. Ontdek meer over Maxi-Cosi.

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Maxi-Cosi

Je bent zwanger. Als voorbereiding op je bevalling en de baby moet je een en ander aanschaffen. Op de uitzetlijst die je van de verloskundige krijgt staat een autostoeltje vermeld. Maar welke moet je dan hebben, en zijn die dingen wel echt veilig? Maxi-Cosi is de bekendste fabrikant van autostoeltjes. Je kleine vervoer je in een goedgekeurd stoeltje voor baby’s van nul tot twaalf maanden. Bijvoorbeeld de bekende CabrioFix 0+.

Autostoeltjes voor verschillende leeftijden

Maxi-Cosi is specialist in het maken van autostoeltjes. In onze collectie vind je niet alleen de bekende CabrioFix in allerlei kleuren. Ook de Pebble is speciaal voor jonge baby's. Naast de 0+-stoeltjes koop je autostoelen uit groep 1 en groep 2/3 bij wehkamp. De groep 1-stoeltjes gebruik je van negen maanden tot en met vier jaar oud. In de groep 2/3-stoeltjes passen kinderen van drieënhalf tot twaalf jaar oud.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help