home

Maxi-Cosi babyspullen

Je wilt jouw kindje veilig ergens mee naartoe nemen. Of dat nou in de auto is of tijdens een rondje wandelen, Maxi-Cosi heeft een ruim aanbod voor jou om gemakkelijk en snel jouw kleintje te vervoeren ...

41 resultatensorteren op
aanbevolen

Deze technologie wordt binnenkort de norm voor stoeltjes van alle fabrikanten. De ontwerpers van Maxi Cosi werken continu aan verbeteringen op het gebied van veiligheid tijdens het vervoeren van baby's. Ook de Maxi Cosi verkleiner is een innovatief hulpstuk waarmee je de veiligheid van jouw kindje aan boord van de auto vergroot.

Rust en comfort voor ouders en kind met Maxi Cosi

Ook de Maxi Cosi reiswieg, de Maxi Cosi Pebble en de vele andere wipstoelen, fietsstoeltjes en autostoeltjes van Maxi Cosi bieden niet alleen comfort voor het kindje, maar ook veiligheid en rust voor de ouders. Een uitstekend voorbeeld hiervan zijn producten uit de Maxi Cosi lijn zoals de Co-Sleeper, een bedje dat je naast jouw eigen bed plaatst. Het kindje weet dat je in de buurt bent en jij slaapt rustiger, omdat je niet met een half oor hoeft te luisteren naar geluidjes van jouw baby.

Thuis en onderweg ontspannen met Maxi Cosi stoeltjes en bedjes

Fiets jij ook graag met jouw kindje? Veel ouders ervaren dat het fietsen met een baby een rustgevende uitwerking heeft op het kindje. Wil jouw baby de slaap maar niet vatten en is het niet te koud buiten? Met de Maxi Cosi fietsdrager en een fijn stoeltje kun je jouw dreumes heerlijk meenemen op de fiets. Het kindje zit of ligt veilig en kan genieten van alle indrukken onderweg. Hierna slapen de meeste kindjes heerlijk! Kijk ook zeker eens bij onze andere fietszitjes

Een Maxi Cosi kopen? Waar let je op?

Wil je voor jouw kindje een Maxi Cosi aanschaffen? Dan doe je geen miskoop wanneer je eerst voor jezelf op een rij zet hoe jij de Maxi Cosi het liefst wilt gaan gebruiken. Ga je veel weg met de auto, of juist met de fiets? Zoek je een fijn stoeltje voor in huis, of een veilige stoel voor onderweg? Ook de Maxi Cosi oplossingen voor in huis houden jouw kroost veilig en comfortabel (en jouw handen vrij).

Populaire Maxi Cosi producten

Voorbeelden van innovatieve stoeltjes zijn de Maxi Cosi Rock en de Maxi Cosi Pearl. De Maxi Cosi Adorra is de perfecte oplossing van een wandelwagen en reiswieg in één. Deze wagen kan gebruikt worden voor kindjes tot 4 jaar oud. De Maxi Cosi Toni is een allround autostoeltje met een handig kliksysteem, waarmee je het stoeltje makkelijk bevestigt in de auto. De Maxi Cosi Rodi is ideaal voor jonge baby's en heeft een perfecte steun voor de rug en de nek van het kindje. Kortom, van de Maxi Cosi Axiss tot het bekende wipstoeltje van dit merk; je vindt ze in onze webshop.

Bestel nu jouw nieuwe Maxi Cosi in onze webshop en maak handig gebruik van onze actuele Maxi Cosi aanbieding, waarmee je flink kunt besparen op jouw baby benodigdheden. Wij bezorgen jouw aankoop snel thuis!