POP top teaser image

Zwitsal alles voor baby's

De huid van je baby ziet er mooi uit, voelt heerlijk zacht aan, maar is ook heel kwetsbaar. De huid van een baby droogt namelijk snel uit. Zwitsal zorgt er al sinds 1928 voor dat babyhuidjes mooi zacht zijn en blijven. Onze experts geven je graag tips en adviezen over hoe je jezelf en je baby het beste kan verzorgen.

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Zwitsal

Wist je dat Zwitsal al bestaat sinds 1920? Toen bracht de Apeldoornse apotheker C.J. Jansen een variant van een zalf die hij in Zwitserland had gekregen op de markt in ons land. Daar komt ook de naam Zwitsal vandaan, die in 1928 ontstond. De gele verpakking met het babyhoofdje dat we allemaal kennen werd in 1974 gelanceerd. De rest is geschiedenis. De verzorgingsproducten van Zwitsal bestaan uit badschuim en bodylotion, maar ook uit billendoekjes en crème. Niet alleen baby's, peuters en kleuters zijn dol op de typische geur van Zwitsal, maar ook veel volwassenen. Er is zelfs een speciaal geurtje uitgebracht dat Eau de Zwitsal heet en waarmee je altijd kunt genieten van een luchtje dat je doet denken aan de babytijd van je kinderen. Want zo ruiken deze producten: naar kinderen die fris gewassen in hun pyjama zitten.

Groot assortiment

Bij Wehkamp vind je tientallen verschillende producten van Zwitsal. De producten van Zwitsal zijn zacht en veilig. Op een allergische reactie bij je kind zit je natuurlijk niet te wachten. Daarom heeft Zwitsal ervoor gezorgd dat alle producten van het merk hypoallergeen, pH-huidneutraal en zacht zijn. Allemaal worden ze getest door onafhankelijke instituten om jou de garantie van de beste kwaliteit te kunnen bieden. Daarnaast zijn er nog speciale Zwitsal producten voor een droge huid of gevoelige huid. De eerste categorie versterkt de huidbarrière en de laatste categorie is vrij van parfum en kleurstoffen. Wat je ook zoekt, Zwitsal heeft de producten om jouw kindje optimaal te verzorgen. Kies voor vertrouwde kwaliteit!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help