POP top teaser image

Difrax alles voor baby's

175 Resultaten
Aanbevolen

175 Resultaten

Difrax voor je baby

Als je zwanger bent, is er een hoop te regelen. Goede flesjes zijn een van die dingen. Je wil dat je kindje goed kan eten. Het is ook wel zo fijn als ze makkelijk schoon te maken zijn. Difrax flesjes zijn van hoge kwaliteit en we hebben ze in verschillende varianten. Door hun jarenlange ervaring weet Difrax precies wat goed is voor baby’s. Daarnaast heeft Difrax ook andere baby spullen, zoals knuffels en speelgoed.

De juiste fles voor jouw baby

Ieder kindje heeft iets anders nodig als het gaat om eten. Daarom heeft Difrax flesjes voor verschillende situaties. Een van hun bekendste flessen is de S-fles. Door de S-vorm heeft je kindje minder last van darmkrampjes, omdat er geen lucht in de speen komt te zitten. Ook het Anti-colic ventiel helpt om krampjes te voorkomen. Difrax heeft een newborn fles die speciaal bedoeld is voor de allerkleinsten. Deze is net wat kleiner, zodat je baby niet te veel voeding binnenkrijgt. Je kunt deze flessen ook in een handig pakket krijgen, in combinatie met grotere flessen en twee verschillende soorten spenen. Zo kun je uitproberen wat je kleintje het fijnste vindt. Als je kleintje groter wordt en rechtop kan zitten, kun je de Difrax handgreepfles gebruiken. Je kindje kan deze zelf vastpakken. Dit is goed voor de motoriek van je baby.

Naast verschillende flessen heeft Difrax spenen in verschillende variaties. De standaard spenen zijn gemaakt om een tepel zo goed mogelijk na te bootsen, zodat jij borstvoeding en flesvoeding makkelijk kunt combineren. Daarnaast heeft Difrax Dental spenen. Als je kindje een sterke zuigkracht heeft en zich snel verslikt, kan deze speen helpen.

Meer dan alleen voeding

Difrax heeft ook andere baby spullen in het assortiment. Met een Difrax fopspeen kun je makkelijk aan de zuigbehoefte van je kleintje voldoen. Je kunt je kindje al vanaf de geboorte een speen geven. De kleinste maat is zelfs geschikt voor premature baby’s. Als je kleintje ouder wordt, kun je steeds een grotere speen kopen. Alle spenen hebben een soortgelijke vorm, zodat je kindje het gelijk herkent, zelfs als je een grotere hebt gekocht. We hebben Difrax spenen in leuke kleuren en printjes, of lekker neutraal. Voor ieder wat wils! Ben je vaak lang bezig met het zoeken naar de speen, omdat je kindje hem weer ergens heeft laten vallen? We hebben leuke speenkoorden die je makkelijk aan de kleding van je kindje klikt, zodat je de speen niet meer kwijtraakt. Handig toch?

Speelgoed van Difrax

Naast bovenstaande nuttige spullen heeft Difrax ook speelgoed. Je kindje kan zich uren vermaken met het knisperknuffeldoekje. Het doekje ondersteunt ook nog eens de ontwikkeling van je baby. Daarnaast heeft Difrax knuffels in het assortiment, zoals het schattige knuffeldoekje, die je in verschillende kleuren kunt krijgen. Hij heeft een leuke puntmuts en is superzacht, waardoor je hem al vanaf de geboorte kunt gebruiken. Gaat hij stuk? Bestel bij ons op werkdagen voor 23:59 uur, dan heb je de volgende dag al vervanging.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.