POP top teaser image

BamBam alles voor baby's

39 Resultaten
Aanbevolen

39 Resultaten

BamBam

We zeggen vaak dat baby's alleen maar slapen, eten en huilen. Maar niets is minder waar. Baby's spelen namelijk ook graag. De waarde van spelen door baby's moet niet worden onderschat. Spelen is namelijk van groot belang voor hun ontwikkeling. Ze leren zichzelf kennen en ze ontdekken de wereld. Het BamBam babyspeelgoed is daar uiterst geschikt voor. Veilig en leerzaam voor je kleintje.

Alles wat je baby nodig heeft

In de collectie van BamBam vind je alle speelgoedartikelen die je pasgeborene nodig heeft, zoals een bijtring, een rammelaar, een knuffel, een knuffelvoetbal en een muziekdoos. Met de BamBam slofjes heeft je kindje nooit koude voeten. Vereeuwig de schattige voetjes of handjes van je baby en maak er een gipsafdruk van. En al het speelgoed van BamBam bewaar je natuurlijk in een van de bijbehorende koffertjes.

Stijlvolle artikelen

Veel speelgoedmerken maken gebruik van zoveel mogelijk kleuren. BamBam doet het anders, dit merk maakt gebruik van zachte kleuren zoals roze, blauw en lichtgrijs. Het speelgoed oogt zacht en lief, net als je baby. Vanwege deze subtiele kleuren en de rust die het speelgoed uitstraalt, kunnen we de artikelen van BamBam echt stijlvol noemen. Ze zijn niet alleen leuk voor de kleine, maar ook voor de ouder.

Geef het cadeau

De babyartikelen van BamBam zijn niet alleen leuk om voor je eigen kind te kopen, maar ook om cadeau te doen. In onze collectie vind je diverse geschenksets, met bijvoorbeeld een mutsje en een borsteltje, of een set met een knuffel, een rammelaar, een bijtring en sokjes. Een compleet cadeau waar ouder en kind blij van worden. En alle artikelen zijn natuurlijk ook los te verkrijgen. Bestel de

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help