POP top teaser image

Blauwe alles voor baby's

Van schattige blauwe knuffels tot schoentjes in baby blauw en van geweldige verschoningskussen hoezen met blauwe print tot flesjes in het blauw; alles in het blauw voor baby's vind je hier. Bekijk het aanbod en haal nog wat blauw voor de baby in huis.

1143 Resultaten
Aanbevolen

1143 Resultaten

Inspiratie en meer voor je blauwe babykamer

Babykleding, speelgoed, spullen voor de babykamer; we hebben het en het is blauw. Vroeger werd er meestal alleen voor blauw gekozen bij een jongetje, maar tegenwoordig is dat lang niet altijd meer het geval. Blauwe mode voor baby’s is namelijk voor zowel jongens als meisjes populair. Ook als het gaat om blauw speelgoed, blauw bestek en blauwe babyverzorging geldt dat het kan voor jongens en meisjes. Sommige items zijn bedrukt met de personages die kinderen geweldig vinden, zoals Brandweerman Sam, Spider-Man, Paw Patrol of Nijntje. Je kindje wordt ongetwijfeld blij van een blauw item waar ook nog eens zijn of haar favoriete figuur op staat! Ook als je inspiratie nodig hebt voor het creëren van de babykamer van je dromen is hier trouwens genoeg te zien!

Ontdek de belangrijkste spullen voor jou en je kindje

Zelfs de belangrijkste benodigdheden waar sommige kersverse moeders of vaders echt niet zonder kunnen, zoals flesjes, autostoelen en babyvoedingaccessoires, zijn verkrijgbaar in blauw. We hebben ook blauwe slabbetjes, monddoekjes, flessenborstels en speentjes. Het aanbod met al die blauwe spullen is van verschillende bekende merken, zoals Koeka, Jollein, Little Dutch en meer. Het aanbod is groot en dat komt omdat de ene ouder net weer andere wensen heeft dan de andere. Is er een baby op komst en ben je wat overweldigd door alle producten die je nodig hebt, dan hoef je niet alles in één keer te kopen. Alles wat je koopt bij wehkamp heb je namelijk al de volgende dag al in huis, dus ook na de komst van je kindje schaf je gewoon nog wat spulletjes aan zonder de deur uit te hoeven.

De mooiste spullen in blauw voor jou en je baby bij wehkamp

Het hebben of krijgen van kinderen is vaak al druk genoeg. Maak het jezelf daarom niet te moeilijk en bestel de spullen die je nodig hebt bij ons. Zoeken gaat eenvoudig, bestellen gaat makkelijk en bezorgen gaat snel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën