Woood spiegels

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Kom goed voor de dag met een spiegel van WOOOD van wehkamp

Werp jij ook altijd een laatste blik in de spiegel voordat je de deur uitgaat? Toch nog even checken of je haar goed zit en je de knoopjes van je blouse niet scheef geknoopt hebt. Zo stap je vol zelfvertrouwen de deur uit. Bewust of onbewust kijken we heel wat keren per dag in de spiegel. Misschien heb je wel op meerdere plekken in je huis een spiegel hangen. Shop nu bij ons een WOOOD spiegel rond. De spiegels van WOOOD zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook een echte aanwinst voor je interieur. We hebben deze spiegels in verschillende vormen en afmetingen.

Een WOOOD spiegel is een mooie plus in je interieur

Een spiegel is, als je een slimme keuze maakt, een geweldige toevoeging aan je interieur. Een kleine woonkamer laat je groter lijken door een spiegel van WOOOD van wehkamp boven de schoorsteenmantel te hangen. Dit geeft ook nog eens een luxe uitstraling. Of kies voor meerdere spiegels. Een lange spiegel is ideaal in een gang die lang en smal is. Bovendien haal je, terwijl je voor je WOOOD spiegel in het zwart staat, nog even snel een kam door je haren voordat je de deur uitgaat. Als wanddecoratie doet een WOOOD Doutzen spiegel het geweldig. Zoek je aanvullend nog andere wanddecoraties? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Welke stijl past bij jou?

Ben je een no-nonsense type, dan past de stoere WOOOD Doutzen spiegel helemaal bij jou. Deze spiegel is strak vormgegeven en heeft geen versieringen. De spiegels van WOOOD passen uitstekend in een modern of industrieel interieur. Heb je veel strakke vormen en wil je die wat verzachten? Dat doe je heel eenvoudig door een WOOOD spiegel rond op te hangen. Bovendien wordt je interieur door de mix van vormen dynamischer. Ben je op zoek naar een andere stijl, kijk dan eens rond in onze complete collectie spiegels. Voor elke stijl hebben wij een passende spiegel.

Ontdek onze spiegels in de sale

Ben je als een echte koopjesjager altijd op zoek naar aantrekkelijke aanbiedingen? Hou dan beslist onze sale pagina in de gaten. Hier vind je regelmatig verschillende spiegels van WOOOD tegen hoge kortingen. Wie weet hangt die WOOOD spiegel in het zwart binnenkort wel bij jou aan de muur!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help