POP top teaser image

home sweet home verlichting & lampen

Voel je helemaal thuis met een home sweet home lamp

Op zoek naar een home sweet home lamp? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment! Speciaal voor jou hebben we de leukste home sweet home hanglamp, home sweet home plafondlamp en home sweet home vloerlamp. Welke lamp mag niet ontbreken volgens jouw lichtplan en welk ontwerp is helemaal naar jouw smaak?

Home sweet home is voor iedereen

Of je nu een lamp zoekt voor jouw super strakke interieur of voor je landelijke interieur; home sweet home houdt rekening met ieders wensen. Zo vind je in de collectie prachtige lampen met een industriële look, maar ook lampen voor de strakke huishoudens en lampen die een botanisch sfeertje complementeren.

Welke lamp van home sweet home past in jouw lichtplan?

Heb je een lichtplan opgesteld? Een lichtplan geeft je een overzicht van jouw lichtbehoeften. Heb je bijvoorbeeld een extra tafellamp nodig voor op je bijzettafeltje, omdat je graag ’s avonds een boek leest op de bank? Wil je graag twee of drie wandlampjes in de hal of boven de trap om wat extra licht te creëren? Zodra je weet waar je licht nodig hebt en hoe sterk de verlichting moet zijn, weet je of je op zoek moet naar een home sweet home wandlamp, een home sweet home tafellamp of een home sweet home hanglamp.

Verlicht je huis met home sweet Home

Als je pas verhuisd bent en nieuwe lampen nodig hebt voor iedere kamer van het huis zal je wellicht een combinatie van hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen nodig hebben om je lichtplan ten uitvoer te brengen. Door alle lampen van hetzelfde merk te bekijken, is het gemakkelijker om lampen te vinden die perfect bij elkaar passen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help