Wandplanken

23 resultaten
nieuwste collectie

23 resultaten

Sfeervolle en ruimtebesparende wandplanken

Wil je een opgeruimd huis? Dan is een wandplank misschien wel iets voor jou. Kijk eens naar onze wandplanken van metaal, hout en marmer. Zoek bijvoorbeeld een handig keukenplankje uit voor je kruidenpotjes, of een plankje in de kinderkamer voor de speeltjes van je zoon of dochter. Onze planken zijn niet alleen praktisch maar zeker ook decoratief. Ga voor functionele en sfeervolle wanddecoratie!

Waar moet je op letten?

De schappen aan de wand hebben zichtbare of onzichtbare plankdragers. Een zwevende plank heeft blinde steunen. Bekijk de zwevende plank Flower van het label Tenzo. Dit houten model heeft interne steunen en ziet er dankzij de gebogen uiteinden ruimtelijk en speels uit. Doordat zichtbare steunen ontbreken, lijkt het alsof de houten plank tegen de muur zweeft. Wil je een wandplank kopen? Een enkele muurplank oogt misschien wat verloren. Vaak staat het mooier om meerdere planken naast of onder elkaar te bevestigen. Zo creëer je een decoratief samenspel dat je interieur ten goede komt. Wist je dat een oneven aantal heel elegant is? Denk ook even na over de exacte locatie en correcte installatie van de plank. Je wilt je er immers niet aan bezeren. Volg altijd de gebruiksaanwijzing van de fabrikant op. Wij hebben overigens veel verschillende mogelijkheden om je interieur op te fleuren. Surf maar eens een keertje langs onze wandhangers en wandkleden.

Uiteenlopende modellen, van hout tot metaal

Heb je het liefst een houten plank aan de muur of geef je de voorkeur aan een industriële wandplank? Wat vind je van het houten wandmodel van het label Dutchbone? Zie je die opbergruimte? Geef een persoonlijk tintje aan je interieur en zet er voorwerpen op die belangrijk zijn voor jou. Zichtbaar voor iedereen en toch netjes opgeruimd. Hoe vind je die grijze, witte of groene Fad Marble van het merk Zuiver? Heb je de degelijke leren riemen gezien? Dit fraaie model van marmer is beresterk en kan 10 kg dragen. Ben je eigenlijk op zoek naar een minimalistische metalen wandplank voor in de keuken? Wij hebben diverse oplossingen voor je. Bekijk het metalen rekje Meert van Woood. Wellicht een leuk idee om zo je kookboeken op te bergen en tegelijkertijd tentoon te stellen. Op deze manier liggen ze niet in de weg en heb je ze toch altijd binnen handbereik. Heb jij een moderne en strakke inrichting en zoek je een eigentijdse manier om je vakantie- en familiefoto´s in de woonkamer uit te stallen? Woood heeft een bijzondere fotoplank van 120 cm lang. Maak je je dochtertje blij met een roze prinsessenkamer? Bekijk het schattige roze plankje van Bloomingville. Ideaal om haar spulletjes een eigen plekje te geven.

Muurplank: maak gebruik van onze fijne kortingen

Wil je een wandplank kopen? Laat je verleiden door onze stijlvolle modellen. Of je nu een robuuste houten wandplank in gedachten hebt of een minimalistische plank van metaal, bekijk en vergelijk onze ruimtebesparende oplossingen voor jouw interieur. Veel plezier met je online aankoop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.