POP top teaser image

Beter Bed slaapbanken

Vaak logees maar geen ruimte voor een extra bed? Kies dan voor een Beter Bed slaapbank, handig als extra slaapplek en overdag een mooie bank. Er zijn slaapbanken die je zowel als enkel of dubbelbed kunt uitklappen. De slaapbanken zijn er in verschillende kleuren, kies er een die bij je interieur past en tover deze in mum van tijd om tot confortabel bed voor je logees!

14 Resultaten
Nieuwste collectie

14 Resultaten

Altijd plaats voor gasten met een Beter Bed slaapbank

Heb je regelmatig gasten die graag willen blijven slapen, dan wil je ze een comfortabele slaapplaats bieden. Misschien heb je wel geen ruimte voor een extra bed voor spontane logés. Daarom is een slaapbank zo geschikt. Overdag heb je een mooie bank die geheel opgaat in je interieur en 's avonds tover je de bank in een handomdraai om in een comfortabel bed. Beter Bed heeft een ruim aanbod van diverse slaapbanken waarop je gasten ontspannen in Dromenland terechtkomen.

Een uitgebreide collectie van de Beter Bed slaapbank

Beter Bed is een beddenspecialist waar je op kunt vertrouwen. Je vindt hier dan ook slaapbanken met een hoog comfort. Heb je extra ruimte voor logés nodig? Kies dan voor een Beter Bed slaapbank in 2 persoons formaat. Een Beter Bed slaapbank 2 persoons is 180 centimeter breed en biedt voldoende ruimte voor je gasten. Een van de 2 persoons modellen is de slaapbank San Francisco. De slaapbank San Francisco is een luxe uitvoering die ook als 1 persoons slaapbank verkrijgbaar is. De Beter Bed slaapbank Chicago is niet alleen heerlijk om in te slapen, het model ziet er als meubel ook nog eens heel tof uit. De Beter Bed slaapbank Chicago is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Een slaapbank van Beter Bed in de aanbieding kopen bij wehkamp

Heb je het uitgebreide aanbod van Beter Bed slaapbanken al bekeken? Ga er maar eens goed voor zitten. De slaapbanken van dit merk zijn namelijk niet alleen heel praktisch als logeerbed, maar ook nog eens mooi om te zien. Gebruik de zoekfilters om snel een keuze te maken. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help