POP top teaser image

3-zitsbanken

Op zoek naar een nieuwe bank? Hier vind je een ruime collectie 3-zitsbanken, voor extra veel zitruimte! De banken van Wehkamp zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen; voor elke stijl wat wils. Kies bijvoorbeeld een bank op pootjes zodat je ondanks de grootte van de bank toch nog een ruimtelijk effect creëert.

93 Resultaten
Aanbevolen

93 Resultaten

3-zitsbanken

Bestaat je gezin uit minimaal drie mensen of krijg je regelmatig bezoek? Dan is een 3-zitsbank een perfect meubelstuk om drie personen een comfortabele plek te kunnen bieden. Toegegeven, je moet er natuurlijk wel de ruimte voor hebben, want de afmetingen zullen niet in elke kamer passen. Maar als je besloten hebt dat je een keuze wilt maken uit onze 3-zitsbanken heb je daar vast al over nagedacht…

Een 3-zitsbank met twee of drie kussens

Het bijzondere aan 3-zitsbanken is dat ze vaak bestaan uit twee kussens. Dat wil overigens niet zeggen dat ze maar geschikt zijn voor twee personen. De breedte van de bank geeft namelijk aan hoeveel personen erop kunnen zitten. In het geval van 3-zitsbanken met twee kussens is het belangrijk om te kijken naar de naad ertussen. Als deze te diep is, kan het namelijk zijn dat degene die middenin zit minder comfortabel zit dan de andere twee bankzitters. Bij een niet al te diepe naad komt dit probleem niet zo snel voor. Uiteraard zijn er ook 3-zitsbanken die gewoon bestaan uit drie afzonderlijke zitplaatsen. In dat geval kan iedereen gewoon op zijn eigen plek zitten, zonder dat er hinderlijke naden of andere obstakels zijn.

Keuze uit diverse designmerken

Het oog wil ook wat, al heeft het zitvlak ook zeker een mening bij het uitzoeken van een nieuwe bank. Als je van design houdt, kun je bij ons alle kanten op. Kies voor een bekend merk zoals Zuiver en Wehkamp Home. Veel zitplezier gewenst met onze 3-zitsbanken!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën