POP top teaser image

Hoekbanken

Een grote familie of juist lekker zelf languit op de bank relaxen? Dan is een hoekbank echt iets voor jou! wehkamp heeft een breed assortiment aan hoekbanken. Om een grote woonkamer te vullen of juist beperkte ruimte efficiënt te benutten. Veel banken heb je morgen al in huis dus waar wacht je nog op?

152 resultaten
aanbevolen

152 resultaten

Hoekbanken

Welke associatie heb je als je denkt aan hoekbanken? Waarschijnlijk weet je al hoe efficiënt een hoekbank omgaat met de beschikbare ruimte die je hebt en denk je ook aan de gezelligheid die het samen hangen op hoekbanken met zich mee brengt. Nou, dat lijken ons prima redenen om ook een exemplaar (of meerdere) uit te zoeken voor in jouw eigen huis of werkplek…

Ruimte om te relaxen

De belangrijkste reden voor mensen om niet voor twee losse banken of een bank/stoelcombinatie te kiezen, is dat hoekbanken je alle ruimte bieden om te relaxen. Ze nodigen uit om ze ten volste te gebruiken. Of je nu lekker onderuitgezakt televisie wilt kijken, je huiswerk aan het maken bent, een boek leest of met je tablet internet afstruint naar koopjes. Weet je al welke afmetingen de hoekbank maximaal mag hebben? Dat zoekt een stuk makkelijker. Hetzelfde geldt als je vooraf al weet dat de korte poot van de L-vormige hoekbank links of juist rechts van de achterkant moet zitten. Wat je ook zoekt, je vindt bij ons talloze hoekbanken om uit te kiezen!

Sociaal karakter gecombineerd met design

Gezellig met zijn allen relaxen op het nieuwe meubelstuk, dat is waar hoekbanken voor zijn gemaakt. Maar naast dit sociale aspect dienen ze ook een designdoel. Met een mooie hoekbank kun je namelijk je interieur ineens een heel ander gezicht geven. Of juist de huidige stijl benadrukken als je dat wilt. Kies uit een bekende merken zoals Woood. Zij hebben vast en zeker een aantal hoekbanken die precies passen bij jouw smaak.