POP top teaser image

Hoekbanken

Een grote familie of juist lekker zelf languit op de bank relaxen? Dan is een hoekbank echt iets voor jou! Wehkamp heeft een breed assortiment aan hoekbanken. Om een grote woonkamer te vullen of juist beperkte ruimte efficiënt te benutten. Veel banken heb je morgen al in huis dus waar wacht je nog op?

280 Resultaten
Aanbevolen

280 Resultaten

Een van de grootste eyecatchers in je interieur: hoekbanken

Een bank is naast een tafel waarschijnlijk een van de grootste eyecatchers in je interieur. Bovendien vervangen de meeste mensen dat opvallende item meestal pas na ongeveer 7 tot 15 jaar, waardoor het kopen van een nieuwe bank een weloverwogen keuze moet zijn. Wist jij na het zien van alle prachtige hoekbankstellen op deze pagina al direct welke hoekbank het moet worden? Of twijfel je nog?

De grootte van de hoekbank

Als je een knusse zithoek wilt creëren, is een hoekbank een goed idee. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een hoekbank erg veel ruimte in beslag neemt, maar toch is dat niet helemaal waar. Juist omdat de bank een hoekvorm heeft, is er vaak meer ruimte om te zitten dan wanneer je twee losse banken zou aanschaffen. Er wordt bovendien op deze pagina een onderscheid gemaakt tussen een kleine hoekbank of een grote hoekbank. Een 2 zits is een vrij kleine bank, terwijl een hoekbank 3 zits alweer een stuk groter is.

Nog meer keuze

Behalve de grootte van een hoekbank is ook de rest van het design van de hoekbank een belangrijk element. Heb je er bijvoorbeeld al over nagedacht of het een hoekbank op pootjes of een bank zonder pootjes moet worden? En als je dan kiest voor een bank op pootjes, wat voor pootjes moeten het dan zijn? Rond, vierkant, verschillende hoogtes, diverse kleuren en materialen; alleen al als het gaat om de pootjes zijn er ontzettend veel keuzes om te maken. Ook de kleur van de hoekbank is vaak een lastige keuze. Vaak wordt er bij banken gekozen voor aardetinten, omdat deze kleuren gemakkelijk te combineren zijn. Bij deze aardetinten kun je bijvoorbeeld denken aan een hoekbank in zandkleur, beige of een hoekbank antraciet. Vooral antraciet is een kleur die veel gekozen wordt, omdat deze kleur eenvoudig te combineren is en omdat vlekken op deze kleur niet zo opvallen.

Tip: wacht op hoekbanken in de aanbieding

De hoekbanken van Wehkamp zijn een goede investering als je graag een mooi item in je huis wilt waar je altijd comfortabel op kunt zitten. Toch is en blijft het een aankoop die geld kost. Daarom kun je als je een hoekbank gaat kopen wachten op een mooie aanbieding. Houd daarom deze pagina goed in de gaten als je voordeliger een nieuwe hoekbank wilt bemachtigen.

Toch geen hoekbank? Bekijk dan eens onze andere banken

Vergeet bij het kopen van een hoekbank niet om te controleren of het om een hoekbank links of een hoekbank rechts gaat. Een lounge hoekbank links heeft de longchair aan de linkerkant, terwijl deze bij een hoekbank rechts aan de rechterkant te vinden is. Ondanks dat een hoekbank knus en ruimtetechnisch erg handig kan zijn, kan het voorkomen dat je uiteindelijk besluit om toch geen hoekbank te kopen. Bekijk in dat geval ook eens onze andere 2-zitsbanken, 3-zitsbanken of 4-zitsbanken. Bestel je nieuwe bank vandaag nog en wij laten je meubelstuk morgen al bij je thuis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën