Modulaire banken

Modulaire banken bestaan uit verschillende modules. Deze modules kan je combineren met de andere modulaire bankdelen uit de serie en zo creëer je eigen unieke bank. Je modulaire bank kan je altijd uitbreiden met andere modules uit de serie. Bekijk de modulaire bank combinaties die wij al bedacht hebben of print de handleiding uit en stel je eigen bank samen. Laat je inspireren!

93 Resultaten
Nieuwste collectie

93 Resultaten

Modulaire banken

Stel je het liefst je eigen bank samen? Dat kunnen we ons bij Wehkamp heel goed voorstellen. Je weet tenslotte zelf het beste welke ruimte je beschikbaar hebt voor een bankstel. Wil je een hoekbank, een 4-zitsbank of toch liever een 2-zitsbank, met een modulaire bank bepaal je helemaal zelf wat de meest ideale bank is voor jouw huishouden.

Modules

Een modulair bankstel bestaat uit losse elementen. Koppel de losse elementen aan elkaar en je creëert een complete bank. Uitbreiden is altijd mogelijk. Begin je bijvoorbeeld met een enkel element of twee, dan vul je deze gemakkelijk aan met een van de andere elementen. Wil je eerst zelf verschillende samenstellingen uitproberen? Dat kan bij Wehkamp. Op elke productpagina vind je onderaan de pagina een handleiding. In deze handleiding vind je elk los element in de juiste verhouding, zodat je exact weet hoe groot je bank wordt. Print de handleiding uit en ga lekker zelf aan de slag. Vind je een modulaire bank ideaal, maar wil je die niet zelf samenstellen? Ook dat is geen probleem. Je kan kiezen uit een van de verschillende complete modulaire bankstellen die wij voor je hebben samengesteld. Ga voor een grote hoekbank om op te loungen met de hele familie. Of ga voor een kleine variant van de hoekbank, die neemt wat minder ruimte in beslag, maar is nog steeds groot genoeg om lekker languit op te liggen.

Materialen & kleuren

De modulaire bank is verkrijgbaar in zowel katoen, als wol. Stoffen banken zijn goed te onderhouden, doordat je ze bijvoorbeeld makkelijk kunt stofzuigen. Met een vlekbeschermer houd je de stof van je bank nog makkelijker schoon en gaat je bank langer mee. Door te filteren op jouw ideale stof zorg je ervoor dat je hetzelfde materiaal selecteert voor elk element van de bank. Als je stof van de bank hebt gekozen, kun je jouw favoriete kleur kiezen. Van grijs, tot groen en beige, kies de kleur die het beste bij je eigen stijl past.

Merk

Met Wehkamp Home losse modules stel je gemakkelijk zelf je eigen bankstel samen. De Wehkamp Home collectie modulaire banken is speciaal ontwikkeld. Zo is er voor ieder wat wils. Creëer je eigen en tijdloze ontwerp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën