Slaapbanken

Krijg je vaak logees, maar heb je geen ruimte voor een extra bed? Kies dan voor een slaapbank! Handig als extra slaapplek en overdag als mooie zitplaats. Er zijn slaapbanken die je zowel als enkel of dubbelbed kunt uitklappen. De slaapbanken zijn er in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld een slaapbank van het merk Wehkamp Home of Beter Bed. kies er eentje die bij je interieur past en tover deze in mum van tijd om tot comfortabel bed voor je logees!

59 Resultaten
Aanbevolen

59 Resultaten

Slaapbanken

Een slaapbank is een van de populairste multifunctionele meubelstukken die er zijn. Vaak zie je aan dit type bank niet eens dat hij eigenlijk een dubbelleven leidt. Want waar andere banken ook regelmatig gebruikt worden om op te slapen, is de slaapbank er ook daadwerkelijk geschikt voor. Degene die gebruik maakt van deze extra slaapplek zal je dankbaar zijn dat je de moeite hebt genomen om een échte slaapbank te kopen in plaats van een gewone bank die je niet het comfort biedt dat je zoekt als je lekker wilt slapen.

In een mum van tijd een logeerplek

Krijg je regelmatig logees over de vloer of hou je wel eens een feestje waarbij het uiteindelijk handiger is dat één (of meer) van je gasten blijft slapen? In dat geval is een slaapbank ideaal. Hij kan namelijk de rest van de tijd dienst doen als reguliere bank, maar als je hem nodig hebt, tover je hem in een mum van tijd om in een logeerplek. Bij de meeste slaapbanken trek je daarbij het zitgedeelte naar voren en klap je de rugleuning omlaag. Zo ontstaat er ineens een extra tweepersoonsbed. Ideaal wanneer er iemand wil blijven overnachten!

Keuze in kleur, stijl en merk

Er valt heel veel te kiezen op het gebied van slaapbanken. De enige overeenkomst die deze modellen hebben, is dat je bij geen van allen ziet dat het gaat om een vermomde slaapplek. Jij mag dus zeggen welke kleur en stijl het beste past bij jouw interieur. Wil je iets nieuws? Kies dan een futon slaapbank van Karup Design, een mix van Japanse slaapcultuur en Scandinavisch design. Kortom keus genoeg!

Snel in huis

Heb je je keus kunnen maken? Bestellen is heel eenvoudig, kies jouw favoriete slaapbank en spreek een bezorgtijd af die jou het best schikt! Bevalt de slaapbank toch onverwacht niet? Geen probleem! Ruilen of retourneren is heel eenvoudig.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën