2-zitsbanken

Ideaal voor knusse tv-avondjes; de tweezitsbank. Door de beperkte omvang past deze in elke woonkamer maar biedt zeker net zoveel comfort als een groter exemplaar. 2-zitsbanken zijn bijvoorbeeld goed te combineren met een leuke fauteuil of uit te breiden met een mooie hocker.

38 Resultaten
Aanbevolen

38 Resultaten

2-zitsbank

Gewoon lekker kunnen zitten, dat is wat je wilt. Onze 2-zitsbanken helpen je daarbij. Tientallen verschillende exemplaren hebben we voor je, dus er valt meer dan genoeg te kiezen.

Diverse soorten 2-zitsbanken

Hoe je nieuwe bank eruitziet, dat ligt helemaal aan jouw wensen en eisen. Je hebt vast wel een richting in gedachten qua ontwerp en kleur. Met dat idee in je achterhoofd kun je eens een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment 2-zitsbanken. Misschien heb je bijvoorbeeld een duidelijke voorkeur voor twee aparte zitvlakken op de bank, of wil je juist dat het één geheel is zonder naad in het midden. Ook als het gaat om de afwerking kun je alle kanten op. Kunstleer, zachte stof, geweven stof… maar ook het onderscheid tussen zichtbare poten of weggewerkte varianten. Je weet hoe ontzettend veel meningen er zijn als het gaat om meubelvoorkeuren. Daarom hebben we enorm veel 2-zitsbanken om uit te kiezen.

De beste merken voor je bank

Hou je van mooi ontworpen 2-zitsbanken? Dan kun je bij ons kiezen uit gerenommeerde merken als Wehkamp Home en Zuiver. Maak je keuze en geniet van je nieuwe bank!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help