Bankjes

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Bankjes, leuk en handig

Heb jij ook al ontdekt hoe handig en leuk een bankje kan zijn? Een klein bankje is ideaal om snel voor wat extra zitplaatsen te zorgen. Maar dat is niet alles! Zet bijvoorbeeld in een saai hoekje een houten bankje ter decoratie neer. En wat dacht je van een mooi hal bankje? Dat is leuk en praktisch tegelijk! Bij Wehkamp vind je vast een houten bankje naar je zin! Ben je ook klaar voor een make-over van je huis?

Maak het gezellig in huis

Een mooi houten bankje is een erg handig meubelstuk om je kamer gezellig mee in te richten. Een bankje van hout gemaakt geeft door zijn warme en natuurlijke uitstraling de nodige charme aan je huis. Maak van jouw woning echt een plek waar het fijn thuiskomen is. Met een paar mooie bankjes heb je dat zo voor elkaar. Voor een mooi bankje in een klein formaat is er altijd wel een geschikt plekje te vinden. Een klein bankje zet je ook gemakkelijk weer op een andere plaats neer. Zo kun je ook nog eens van tijd tot tijd snel een heel andere touch aan de inrichting van jouw huis geven.

Praktisch item

Ook een bankje voor de slaapkamer of in de hal komt altijd erg goed van pas. Hoe fijn is het om bij het thuiskomen even neer te ploffen op een hal bankje om je schoenen of laarzen uit te trekken! Kijk ook eens even naar een bankje van fluweel. Het is een ideaal bankje voor de slaapkamer en geeft je een luxe gevoel. Bovendien is het superhandig bij het aan- en uitkleden. Een fluwelen bankje is in verschillende mooie, trendy kleuren te krijgen. Je plaatst zo’n bankje aan het voeteneind van je bed en het staat verder niet in de weg.

Een mooi woonaccessoire

Een bankje is ook een leuk item om je woning mee te decoreren. Een mooi bankje kan zeker ook een echte eyecatcher zijn. Zoek eens een leuk houten bankje voor decoratie uit, bijvoorbeeld een mooi halbankje of een bankje van fluweel. Kleed het bankje verder aan met een mooi schapenvachtje of een plaid. Je kunt er ook een tray of schaal op plaatsen en zo andere mooie spulletjes in huis leuk uitstallen. Met zo’n prachtig en opvallend woonaccessoire richt jij je woning geheel in jouw eigen stijl in.

Voor iedere woonstijl

Een mooi bankje vormt een mooie aanvulling op ieder interieur en sluit aan bij iedere woonstijl. Voor een meer industriële inrichting kies je bijvoorbeeld voor een leuk zwart houten bankje. Dit past perfect in een strak en modern interieur. Maar een zwart houten bankje staat ook geweldig bij een andere woninginrichting. Een zwart bankje is prima geschikt om meer cachet aan je woning te geven, want het is een erg stijlvol item. Bekijk op je gemak ons uitgebreide assortiment mooie bankjes. Er zit vast wel iets bij dat past bij jouw persoonlijke smaak.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.