Bureaus

Thuiswerken doen we tegenwoordig allemaal steeds meer. Een fijne thuiswerkplek zorgt voor nog meer productiviteit. Een goed bureau is hierbij essentieel. Bij Wehkamp vind je veel verschillende soorten bureaus. Wil je een klassiek houten bureau of toch liever een van fineer. Kies een bureau van een van onze merken zoals NOUS Living of Woood. Of ga voor een van de Bopita bureau's voor in de kinderkamer.

66 Resultaten
Aanbevolen

66 Resultaten

Trendy design bureaus

Als je op zoek bent naar een werkplek voor thuis of op kantoor, merk je ineens dat er heel, heel veel verschillende soorten bureaus zijn. Daarom is het nuttig dat je eerst eens wat inspiratie opdoet door ons uitgebreide assortiment te bekijken. Het ontwerp van de huidige bureaus kan namelijk van heel sober tot heel uitgebreid zijn en dan heb je nog alles wat daar tussenin zit. De bureautafel die wij aanbieden, geven je een mooi overzicht van de mogelijkheden. Bekijk ons mooie aanbod van bijvoorbeeld design houten bureaus of metalen bureaus. En voor je het weet werk je heerlijk aan je nieuwe bureau!

Je kunt alle kanten op met onze bureaus

Wil je een bureau met veel bergruimte of interesseren die lades je niet zo? In dat laatste geval kun je gelukkig ook kiezen uit diverse bureaus die minimalistisch zijn ontworpen zonder al te veel opbergruimte. Ook is de kleur van belang, met name zijn zwarte bureaus zeer populair. Verder zijn de afmetingen of de plek waarop je jouw nieuwe meubelstuk wilt plaatsen van belang bij het maken van je keuze. Ook daarin zijn we flexibel. Er zijn bijvoorbeeld hoekbureaus voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte. Natuurlijk kun je ook kiezen uit kleine of grote bureaus zonder hoekvorm, zodat er altijd iets te vinden is dat past bij jouw wensen en eisen.

Scherp geprijsde topmerken

Naast bekende merken als Woood, Bopita en Zuiver vind je ook bureaus van ons eigen merk NOUS Living terug in ons assortiment. De prijzen zijn hoe dan ook scherp, dus je kunt met elk budget een goed bureau uitkiezen bij ons. Maak je keuze en geniet nog vele jaren van je nieuwe thuiswerkplek!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.