tafels

Salontafels

Je zithoek maak je compleet met een mooie salontafel, zo zorg je ervoor dat een kop koffie en wat lekkers altijd binnen handbereik zijn. Wil je de ruimte helemaal efficiënt benutten? Kies dan voor sal ...

46 resultatensorteren op
aanbevolen

Salontafel

Zoek je een kleine, lage tafel voor je woonkamer? Dan hebben wij de salontafel die jij zoekt! In het Frans heet een woonkamer een salon, dus we hadden het net zo goed woonkamertafels kunnen noemen… Een salontafel is uitermate geschikt om je drinken en hapjes op te zetten, maar natuurlijk kun je er ook je boek, tijdschrift of tablet op leggen. Wat je smaak ook is, in ons assortiment vind je vast en zeker de salontafel die precies past in jouw interieur!

Mooie designvarianten

Tientallen verschillende salontafels wachten op je in ons ruime assortiment. Je kunt je voorstellen dat deze allemaal hun eigen sterke punten hebben. Zo zul je designvarianten tegenkomen die absoluut niet lijken op het klassieke beeld dat je van een salontafel hebt, maar die wel zo mooi zijn dat je ze graag een kans geeft. Verder kun je zelf bepalen of je ook nog opbergruimte in je tafel wilt hebben. Misschien vind je dat handig voor bijvoorbeeld de afstandsbediening of onderzetters. En dan is er nog het uiterlijk van de salontafel. De vorm van het tafelblad kan een standaard rechthoek zijn, maar ook een speelse ovaal. Ook kun je kiezen tussen een stevige houtlook of een stijlvolle kleurlak. Het is jouw salon, dus jij mag bepalen welke salontafel ideaal is!

Topmerken in overvloed

LaForma, Woood, Bloomingville, in ons assortiment kun je altijd een salontafel van topkwaliteit vinden die precies voldoet aan jouw wensen. Dankzij de vele topmerken en creatieve ontwerpen valt er meer dan genoeg te kiezen.