sinterklaascadeaus
 • home
 • Sinterklaascadeaus

Sinterklaascadeaus

Het is weer Sinterklaastijd! Ben je nog op zoek naar de mooiste Sinterklaascadeautjes? Laat je inspireren door ons brede cadeau-assortiment voor het hele gezin. Speelgoed, sokken, geurtjes, boeken, de nieuwste gadgets en games. Vind een cadeau binnen jouw budget door het prijsfilter in te stellen. Heb je geen idee wat iemand leuk vindt? Dan is er altijd de Wehkamp Cadeaukaart, al vanaf 5 euro. Vandaag besteld, is morgen in huis. Zo wordt pakjesavond altijd een geslaagd feest.

Sinterklaascadeaus voor 0 t/m 3 jaar

Sinterklaascadeaus voor 4 t/m 7 jaar

Sinterklaascadeaus voor 8 t/m 10 jaar

Sinterklaascadeaus voor 11 en 12 jaar

Populaire merken

 • Wat geef ik mijn baby voor Sinterklaas?

  Bijtspeelgoed, knuffels, een knisperboekje of babyslofjes zijn heel geschikt als Sinterklaascadeau voor een baby
 • Wat geef ik mijn peuter voor Sinterklaas?

  Duplo of grote blokken, houten speelgoed, thee servies, vormenstoof, speelgoedauto of -trekker
 • Wat geef ik mijn kleuter voor Sinterklaas?

  Strijkkralen, Lego, een spelletje, knutselspullen, een raceauto, een pop of kindertablet.

Wanneer de bladeren van de bomen vallen, zien we weer uit naar Sinterklaas. Samen naar de intocht van Sinterklaas kijken, op televisie of in de stad. Pepernoten eten, misschien wel zelfgemaakt en natuurlijk je schoen zetten. En het allerbelangrijkste: heb jij je verlanglijstje al klaar? Droom je ook van al het mooie speelgoed? We helpen je graag met het kiezen en geven je de beste cadeau ideeën.

Pakjesavond voor het hele gezin

Bij Wehkamp vind je de mooiste Sinterklaas cadeaus voor iedereen. Voor baby's, peuters, basisschool kinderen en tieners. Voor jongens en meisjes en voor papa's en mama’s. Op pakjesavond krijgt iedereen het cadeau wat al lang op zijn verlanglijstje stond of misschien bedenk je zelf iets wat precies past bij de ontvanger. En vandaag besteld is morgen al in huis, dus ook voor Sint en Piet die vlak voor 5 december nog vanalles moeten regelen, komt alles op tijd.

Geen verlanglijstje ontvangen?

Geen probleem, bij Wehkamp vind je verschillende cadeau ideeën. Houd je kind van buitenspelen, puzzelen of knutselen? We hebben alles voor in de zandbak en puzzels van 4 tot meer dan 1000 stukjes. Doen jullie graag een bordspel of met het hele gezin of speelt iedereen zijn eigen game? Traditionele spellen als Monopoly en Risk, maar ook de nieuwste spellen voor Playstation of Nintendo vind je bij Wehkamp.

Ook voor dames en heren een cadeautje

Zoek je een cadeautje voor je man of vrouw? Misschien wel een bedankje voor opa en oma? Ook voor de volwassenen shop je een breed assortiment van sokken tot geurtjes, van giftset tot horloge, van bakspullen tot de nieuwste gadgets. Alleen het gedicht en de surprise moet je zelf nog maken.

Een kleinigheidje voor iedereen.

Heb je een klein budget met elkaar afgesproken? Ook onder de 20 euro vind je altijd iets moois. Een goed boek, bijvoorbeeld een roman, thriller of kinderboek. Maar ook het nieuwste kookboek bestel je online bij Wehkamp. Geef je liever grappige sokken, een pyjama voor de koudere nachten of lekkere warme sloffen? En als je het echt niet weet is er altijd nog een Wehkamp Cadeaubon. Dan mag iedereen zelf wat uitzoeken. Fijne Sinterklaastijd!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.