schoencadeautjes

Sinterklaas schoencadeautjes

Bij Sinterklaas hoort natuurlijk de schoen zetten. Even geen inspiratie voor leuke schoencadeaus? De leukste cadeaus voor de kleinste prijsjes vind je hier. En als de Sint nu slim is, koopt hij alle schoencadeautjes in één keer. Want vanaf 20 euro verzenden wij je pakketje gratis. En bestel je je schoencadeautjes voor 11 uur? Dan bezorgen we je pakketje dezelfde dag nog. Kunnen de kinderen (of je partner) vanavond hun schoen nog zetten.

Schoencadeaus tot 7.-

Schoencadeaus tot 7.-

Voor de kleintjes

In een schoen past geen groot cadeau. Prima dus om voor een klein cadeautje te gaan. En omdat we allemaal een beetje op de centen letten, hebben we hier de leukste schoencadeaus onder 7.- op een rij.

Schoencadeaus tot 15.-

Schoencadeaus tot 15.-

Voor de kleintjes

Iets meer uitpakken doe je met een cadeau tot 15.-. Van LEGO tot dobbelspellen: voor ieder kind zit hier wat tussen. Past het cadeau niet in de schoen? Dan zet je 'm er gewoon naast. Extra verrassend.

De leukste LEGO schoencadeautjes

LEGO is leuk voor iedere leeftijd. En ook geweldig als schoencadeau. Je kids zijn er de hele dag zoet mee. Shop hier LEGO voor een fijn prijsje: tot 20.-

Schoencadeaus voor volwassenen

Niet alleen kinderen maak je blij met een schoencadeau. Ook volwassenen houden van een cadeautje op z'n tijd. Een geurtje, een gadget, een boek of een accessoire voor in huis: allemaal leuk voor in de schoen.

Populaire merken

Liedjes zingen bij de schoorsteen, een wortel voor Ozosnel en natuurlijk ook een mooie tekening voor Sint en Piet. Eigenlijk moet je al op bed, maar misschien eerst nog een liedje zingen, zodat je zeker weet dat Sinterklaas je gehoord heeft. Wat zou hij nu weer in je schoen doen? De vorige keer had je Lego gekregen en wat pepernoten. En hij weet toch wel dat je een zusje hebt gekregen? Ze is dol op knuffels en rammelaars.

Kleine cadeautjes onder de 10 euro

Bij Wehkamp vind je een uitgebreid assortiment schoencadeautjes onder de 10, 15 en 20 euro. Van Playmobil tot stiften, van spelletjes tot autootjes. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind de leukste cadeau ideeën. Koop je schoencadeautjes online bij Wehkamp. Vanaf 20 euro verzenden we gratis. Zo kunnen ze elke avond hun schoen wel zetten!

Oh kom er eens kijken

De volgende ochtend ga ik snel naar beneden. De wortel en de tekening zijn weg en ik vind kleine cadeautjes voor mij en mijn zusje. Papa heeft nieuwe sokken gekregen en mama douchegel. Ook liggen er lekkere pepernoten bij onze schoenen. Sinterklaas heeft ons flink verwend en ik heb hem niet eens gehoord vannacht.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help