Sinterklaas 11 en 12 jaar

Sinterklaascadeaus voor 11 en 12 jaar

Populaire merken

Sinterklaas cadeautjes voor 11 en 12 jaar

Best lastig om een leuk Sinterklaas cadeau uit te zoeken voor je zoon of dochter van 11 of 12 jaar. Jonge tieners hebben al een eigen mening en zien vanalles bij vrienden en vriendinnen. Gelukkig hebben we genoeg cadeau inspiratie voor deze doelgroep!

Wat geef ik een meisje van 12 jaar met Sinterklaas?

Sommige meisjes zitten nog op de basisschool, anderen gaan al naar de brugklas. De één heeft nog liever mooi speelgoed, terwijl de ander al make-up draagt en wat sieraden. Ga altijd voor iets dat aansluit bij haar interesse: mooie oorbellen, een hoesje voor haar smartphone of iets leuks voor op haar eigen kamer. Is ze graag creatief bezig of puzzelt ze graag? We hebben knutselspullen en puzzels ook voor oudere meiden. En als ze een echte boekenwurm is dan is een mooi jeugdboek zeker een aanrader. Voor alle meisjes van 12 jaar hebben we een mooi Sinterklaas cadeau.

Wat geef ik een jongen van 12 jaar met Sinterklaas?

Ook voor alle jongens van 12 jaar, stoer en lief, hebben we geweldige Sinterklaas cadeautjes. Natuurlijk zijn er de nieuwste games voor de Playstation of Nintendo, maar ook technisch Lego, puzzels en spelletjes doen het goed. Misschien zit hij op voetbal of tennis en kan hij wel een nieuwe sportbroek en sportsokken gebruiken? Nieuwe sokken of boxers kan natuurlijk altijd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help