Nintendo Switch-games

Met de nieuwste Nintendo-console, de Nintendo Switch, heb je ontelbare spelopties. Sluit de spelcomputer aan op je eigen televisie of gebruik hem onderweg zodat je altijd je favoriete Nintendo Switch-games kunt spelen. Speel lekker alleen, met z’n tweeën of sluit zelfs tot 8 Nintendo Switch-systemen aan en geniet van gezellige spelmomenten.

Nintendo Switch

De nieuwste en leukste updates van Nintendo vind je altijd bij wehkamp samen met alle nieuwe bijbehorende games en accessoires. Met de nieuwste Nintendo Switch kun je genieten van leuke Nintendo games, waar en wanneer je maar wilt. De Nintendo Switch kun je thuis aansluiten op je eigen televisie en hier gezellig spelen, maar is ook heel geschikt om onderweg te gebruiken en je favoriete Nintendo Switch games altijd bij de hand te hebben.

Meerdere spelopties

De batterij van de Nintendo Switch kan voor meer dan 6 uur speelplezier zorgen, zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van de beste Nintendo Switch spellen wanneer je niet thuis bent. De spelcomputer en de bijbehorende Nintendo Switch Joy-Con controllers geven je een groot aantal opties om te spelen. Gebruik de controllers van de Nintendo Switch apart in elke hand of maak ze vast aan de Nintendo Switch console zodat deze verandert in een echte handheld spelcomputer.

Samen spelen

Speel je met zijn tweeën met de Nintendo Switch? Gebruik dan elk één Joy-Con controller voor dubbel speelplezier en met de Nintendo Switch kun je via WiFi zelfs tot 8 systemen met elkaar verbinden en zo genieten van de beste multiplayer gamesessies.

Nieuwe features

Ervaar de nieuwe features van de Nintendo Switch en de bijbehorende Joy-Con controllers. Maak bijvoorbeeld in-game screenshots van je eigen Nintendo Switch game en deel deze met je vrienden op social media. Gebruik met de Nintendo Switch je favoriete Nintendo amiibo’s en de bijbehorende Nintendo Switch controllers registeren zelfs bewegingen van alle Nintendo Switch spelers. Samen met de ingebouwde HD-trilfunctie zorgt de Nintendo Switch voor de meest realistische game-ervaring ooit. Houd het brede aanbod aan games en accessoires bij wehkamp in de gaten en bestel de leukste Nintendo Switch artikelen voor ieders wensen. Wij zorgen dat ze zo snel mogelijk bij je in huis zijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help