Sinterklaas 4 tot 7 jaar

Sinterklaascadeaus voor 4 t/m 7 jaar

Populaire merken

Het is niet altijd makkelijk om het juiste Sinterklaascadeau te vinden. Juist voor de jonge basisschoolkinderen hebben we veel cadeau inspiratie.

Voor het eerst naar school

Je kind is 4 jaar en gaat voor het eerst naar school en moet daar vanalles voor hebben. Natuurlijk een rugzak met broodtrommel en een drinkbeker. Maar ook voor gym moet er een mooie gymtas komen en natuurlijk gymschoenen. Ook spullen als een nieuw dekbedovertrek, een lekkere pyjama of warme sloffen zijn ideale Sinterklaas cadeautjes. Kies jij voor Paw Patrol, LOL surprise, paarden of dino’s?

Lekker spelen

Naast alle schoolactiviteiten willen kinderen vooral lekker spelen. Ga je liever buiten spelen, of bouw je samen een grote racebaan met een auto garage? Liggen alle poppen in hun eigen poppenbedje of speel je liever met het keukentje? Ook knutselen met viltstiften, klei, lijm en veel glitters is vaak favoriet.

Filmpje kijken of boekje lezen?

Het maakt niet uit of je kind 4, 5, 6, of 7 jaar is. Samen op de bank een boekje lezen is altijd een goed idee. En misschien kan je kind zelf al lezen, ook voor hen hebben we de mooiste kinderboeken. Geen tijd om een boekje voor te lezen? Even lekker op de bank met een filmpje is ook geliefd. Met een kindertablet ben je altijd veilig online.

Sinterklaascadeaus voor jongens en meisjes

Voor alle kinderen een geslaagd Sinterklaasfeest. Met liedjes zingen, kloppen op de deur, pepernoten en een zak met cadeautjes. Tradities zijn vooral leuk als ze er voor iedereen zijn. Daarom hebben we ook onder de 15 euro de mooiste Sinterklaas cadeautjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help